Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Οι λογαριασμοί έχουν χακαριστεί στο Facebook ; Ένα ακόμα ανόητο μήνυμα που κυκλοφορεί
Μια νέα μούφα πάλι κόβει βόλτες στο κοινωνικό δίκτυο παραλλαγη δηλαδη παλιάς μουφας που κυκλοφορεί χρονια . Πολλά hoax (απάτη ή κάτι ψεύτικο)
κρύβονται πίσω από μια μικρή αλήθεια και μετά μας πασάρουν του κόσμου τη σαβούρα . Το συγκεκριμένο , κρύβετε πίσω από μία δραστηριότητα , γνωστή ως κλωνοποίηση για να μας γεμίσει ανακρίβειες.
Κείμενα γεμάτα μπούρδες και ανακρίβειες και ας δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες τι έγραφαν τα παλιά μηνύματαΟ κανόνας της κοινοποίησης (κοινοποιήστε, κοινοποιήστε, κοινοποιήστε ) . Μηνύματα , φωτο κ.α που ζητάνε με το ζορι κοινοποίηση είναι μια μουφα


Ορισμένοι hackers έχουν βρει κάτι καινούργιο ήταν στο παλιό μήνυμα και να γίνει πιο πιστικό το αλλάξανε με το Προσοχή!!! Ολοι οι λογαριασμοι εχουν χακαριστει. Η φωτογραφία και το όνομα σας χρησιμοποιουνται για δημιουργία νέου λογαριασμού (Το γέλιο της αρκούδας . Θα πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος hacker για να δημιουργήσεις ένα πλαστό προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο . Και ένα 8χρονο μπορεί να το κάνει με άνεση . Είναι τόσο δύσκολο που μόνο ορισμένοι hackers μπορούν να το καταφέρουν
Στο δεύτερο μισό του μηνύματος μας περιγράφει τα αυτονόητα . Ότι από τι στιγμή που θα τον δεχτεί κάποιος σαν φίλο θα μπορεί να γράψει ότι θέλει ( Τι μας λες ; Έτσι γίνετε ; φοβερό… κοινοποιήστε άμεσα…Η γη γυρίζει )
Μην δεχτείτε δεύτερο αίτημα φιλίας από εμένα ! Ναι γιατί εχεις μόνο ένα λογαριασμό με το όνομα σου . Τα αυτονόητα οκ το καταλάβαμε δεν έχεις διχασμένη προσωπικότητα.
Στέλνουν στους φίλους σου αίτημα φιλίας . Αλήθεια τους φίλους σου που θα τους βρουν ; Αν του έχεις σε κοινή θέα ας προσεχες .
Όλοι οι λογαριασμοί έχουν χακαριστει . Σοβαρά ; Πως ; Γιατι ψάχνω τον τρόπο να δω τα μηνύματα μιας πρώην μπας και μπω στο προφίλ της βρε παιδί μου ; Με εκείνα τα προγράμματα που υπόσχονται να βρουν κωδικό ; Εκείνα τα ψευτικα προγράμματα που κρύβουν ιούς ; Και ποιος είσαι βρε παιδί μου εσύ για να σου χακαρουν τον λογαριασμό ; Πράκτορας της ΕΥΠ και εχεις όλα τα μυστικά του κράτους η θέλουν να δουν τα μηνύματα σου που στέλνεις συνταγές στην φίλη σου την Σούλα ; Σοβαρευτείτε
Θα συνεχίζαμε να γράφουμε και άλλα αλλά δεν θέλουμε να χαλάσουμε την μέρα μας με βλακείες

Έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές το τι σημαίνει spam και hoax μήνυμα. (Ενοχλητικά ψευδή διαδιδόμενα μηνύματα με αντιγραφή και αποστολή προς τις επαφές μας – στον τοίχο μας με τον τίτλο «Επείγον – Διαδώστε το – Αντιγράψτε το και επικολλήστε το στον τοίχο σας»).

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν σε ότι σας προτρέπει να το αντιγράψετε στον τοίχο σας. Μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση αλλά έχετε ήδη πέσει θύματα των spammers οι οποίοι κάθονται σε μιά καρέκλα και γελάνε πως οι ανίδεοι άνθρωποι μεταδίδουν μιά μπούρδα που έφτιαξαν για να μεταδοθεί σαν ιός