Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Αν δείτε ένα λαστιχάκι έτσι στο χερούλι της πόρτας σας, καλέστε ΑΜΕΣΩΣ την αστυνομία!

Αν δείτε ένα λαστιχάκι έτσι στο χερούλι της πόρτας σας, καλέστε ΑΜΕΣΩΣ την αστυνομία!
Όταν ακούτε κάποιον να χτυπά την πόρτα, τι κάνετε;....

Ακόμη κι αν είστε σπίτι μόνη σας, θα σπεύσετε να ανοίξετε; Λογικό, γιατί η αντίδραση είναι μηχανική. Αφού όμως διαβάσετε την παρακάτω ιστορία, την επόμενη φορά θα «μετρήσετε» καλύτερα τις αντιδράσεις σας.


Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα κάνουν τα πάντα για να εισέλθουν στο σπίτι σας! Πρόσφατα, η Kim Fleming Cernigiliaro ήρθε αντιμέτωπη με κάποιον που ήθελε να εισβάλει στο σπίτι της. Ήταν μόνη της εκείνη την ώρα και άκουσε δυνατά χτυπήματα στην πόρτα, αλλά επειδή δεν περίμενε κανέναν αποφάσισε να το αγνοήσει.

Όταν ο ήχος σταμάτησε, περίμενε μια στιγμή για να βεβαιωθεί ότι το άτομο είχε πραγματικά φύγει. Τότε αποφάσισε να βγεί έξω και να ρίξει μια ματιά, νομίζοντας πως θα βρει κανένα φυλλάδιο στη βεράντα της. Αυτό που είδε όμως, την τρόμαξε!
Ένα λαστιχάκι ήταν στερεωμένο στο πόμολο της πόρτα της! Πολλοί κλέφτες χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να παραμείνει η πόρτα ανοιχτή ενώ εσείς νομίζετε πως την έχετε κλείσει.
Αν δείτε ένα λαστιχάκι έτσι στο χερούλι της πόρτας σας, καλέστε ΑΜΕΣΩΣ την αστυνομία! - Εικόνα1
Αυτές τις μέρες είναι πολύ σημαντικό να προστατεύουμε την περιουσία μας αλλά κυριώς τους εαυτούς μας, γι” αυτό ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές ενός αστυνομικού:

Πηγή
This entry was posted in :