Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Η παντοδυναμία του μακιγιάζ σε μια φωτογραφία -Βάφτηκε απλά και έγινε σαν την Τζολί [εικόνες]Πόσο μπορεί να είναι μία γυναίκα χωρίς και με μακιγιάζ; Η Maisie Beech μας λύνει την απορία ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες, όπου το μισό της πρόσωπο είναι άβαφτο και το άλλο μισό φουλ μακιγιαρισμένο. Το αποτέλεσμα προβληματίζει...

Στόχος της νεαρής κοπέλας ήταν να δείξει πόσο πολύ της αρέσει να βάφεται και πως το κάνει πρώτα απ' όλα για εκείνη και όχι για τους άλλους. Ωστόσο, οι χρήστες που είδαν το μήνυμα που προσπαθούσε να περάσει, αντέδρασαν υπερβολικά.Αρκετοί της έδωσαν συγχαρητήρια για το ταλέντο της στο μακιγιάζ και μερικοί δε δίστασαν να την προσβάλουν. Την αποκάλεσαν αηδιαστική, τρομακτική, ακόμη και άσχημη. Κάποιοι, μάλιστα έγραψαν αμακιγιάριστη φαίνεται σαν άρρωστη.Πάντως, σε διάστημα δύο εβδομάδων τη φωτογραφία είχαν δει περισσότεροι από δύο εκατομμύρια χρήστες.Η 19χρονη δεν «παρατράβηξε» το σχοινί, αλλά σχολίασε μόνο ότι πάντα είχε πολύ λευκό δέρμα, κοκκινωπά μαλλιά και τα φρύδια της ήταν τόσο ξανθά που μετα βίας φαίνονται.

«Μου αρέσει πολύ να βάφομαι, διασκεδάζω. Ήθελα να δείξω πως μου αρέσει να μακιγιάρομαι για μένα αλλά κυκλοφορώ και εντελώς άβαφη, δεν έχω πρόβλημα. Είναι θλιβερό που η κοινωνία λειτουργεί έτσι σήμερα. Το μακιγιάζ είναι μόδα και στα κορίτσια αρέσει να πειραματίζονται και να ανακαλύπτουν αλλά δεν βαφόμαστε ούτε για να κρύψουμε τα πρόσωπά μας ούτε για να ξεγελάσουμε τους άλλους. Δεν βαφόμαστε για τους άλλους, είναι κάτι που κάνουμε για εμάς. Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να γίνονται στόχος κριτικής ή να χαρακτηρίζονται ‘αφύσικες’ επειδή βάφονται και με τον ίδιο τρόπο δεν θα έπρεπε να αποκαλούνται άσχημες επειδή δεν είναι βαμμένες», λέει η 19χρονη στη Daily Mail.

Πηγή: iefimerida.gr