Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Στην Πάτρα το one night stand (μερικές φορές) είναι… σκ@@τα!Γιατί η τουαλέτα στα μαγαζιά δεν είναι μόνο για τις σεξουαλικές μας ανάγκες…

Είναι να σε θέλει το one night stand, όχι μόνο να το θέλεις. Ρωτήστε και ένα ζευγάρι που το έκανε πρόσφατα σε τουαλέτα μαγαζιού της Πάτρας.


Όλα έγιναν με τα βλέμματα αρχικά. Ο νεαρός που ήταν μόνος του, χωρίς να έχει πάρει μαζί την κοπελιά του, έπαιζε με τα μάτια μία γνωστή του, που βρισκόταν σε μία άλλη παρέα και ήταν επίσης απαλλαγμένη από την παρέα του φίλου της.Τα άτομα όμως της μίας παρέας γνώριζαν τα άτομα της άλλης. Έτσι το θέμα μεταξύ του νεαρού και της νεαρής από τα μάτια προχώρησε στο φλερτ. Και όχι μόνο, γιατί η νεαρή ήταν προκλητική αλλά γιατί ο νεαρός το ήθελε και γενικότερα υπήρχε μία «χημεία».

Ύστερα από τα σχετικά πρώτα ποτά ο νεαρός της έκανε νόημα με διακριτικό τρόπο για να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς να πάει στην τουαλέτα. Η νεαρή μετά από λίγο ανταποκρίθηκε, ο νεαρός και αυτός ύστερα από λίγα λεπτά την ακολούθησε ως που οι δύο τους βρέθηκαν στις γυναικείες τουαλέτες, όχι βέβαια για να ικανοποιήσουν την φυσική τους ανάγκη, αλλά την σεξουαλική.

Ανάγκη που κρίνοντας από το πόση ώρα έμειναν στην τουαλέτα ήταν μεγάλη. Όμως η τουαλέτα είναι κυρίως για την φυσική ανάγκη των ανθρώπων και το κακό για το ζευγάρι ήταν ότι η ανάγκη αυτή ήρθε σε μία κοπέλα από την παρέα τους.

Η κοπελίτσα από ένα σημείο και μετά χωρίς να γνωρίζει ποιοι ήταν τόση ώρα κλειδωμένοι στην γυναικεία τουαλέτα ξεκίνησε να χτυπά όλο και πιο επίμονα την πόρτα, ζητώντας από αυτούς που ήταν μέσα να βγουν για να κάνει και αυτή την… δουλειά της.Όταν βγήκαν, αυτή μπήκε απευθείας μέσα, παρατηρώντας όμως αστραπιαία ότι η κοπέλα που ήταν τόση ώρα στην τουαλέτα ήταν το κορίτσι του αδελφού της ο οποίος δεν είχε βγει μαζί τους εκείνη την βραδιά. Καταλαβαίνεται τι έγινε στη συνέχεια.

Η αδελφή που μόνο πάνω της δεν τα έκανε αφού πρόλαβε την τελευταία στιγμή, βγαίνοντας από την τουαλέτα πήγε αμέσως μέσα στο μαγαζί για να βρει την φίλη και σύντροφο του αδελφού της για να της τα πει ένα χεράκι, η οποία γνωρίζοντας προφανώς ότι θα γινόταν φασαρία, φρόντισε να φύγει και να πάει απευθείας σπίτι της, δίχως να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν.

Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι έγινε. Έτσι και αλλιώς, κρίνοντας από τον τρόπο που είχε κυλήσει η βραδιά, μάλλον… σκ@@τα πήγαν τα πράγματα.