Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Πώς είναι σήμερα η Χουρέμ από τον Σουλεϊμάν; Δείτε την μαζί με την κούκλα κόρη της! (photos)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς είναι σήμερα η Χουρέμ από τον Σουλεϊμάν; Δείτε την μαζί με την κούκλα κόρη της! (photos)

Όταν προβαλλόταν η δημοφιλής σειρά, Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής η Χουρέμ,....

Meryem Uzerli είχε καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο με την υποκριτική της ικανότητα ως η πολυμήχανη και γοητευτική Χουρέμ αλλά και με την ομορφιά της.


Η πανέμορφη ηθοποιός που κατάγεται από την Γερμανία και την Τουρκία, αποχώρησε από τη σειρά, και όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της έφυγε από την Τουρκία όταν έμεινε έγκυος για να γεννήσει και να μεγαλώσει το παιδί της στην Γερμανία αφού η κοινωνία της Τουρκίας δεν θα μπορούσε να δεχτεί, ένα παιδί χωρίς γάμο. Να σημειώσουμε ότι ο επιχειρηματίας σύντροφος της Μeryem, έφυγε από την σχέση τους όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της. Χώρισαν αλλά εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το μωρό! Η συνέντευξη αυτή μάλιστα είχε κάνει το γύρο του κόσμου αφού η ηθοποιός περιέγραφε στη δημοσιογράφο πως ο τότε σύντροφός της την πίεζε να κάνει έκτρωση!


Η μπέμπα είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι και ενώ πριν η ηθοποιός μας την … έκρυβε, τώρα μοιράζεται μαζί μας την ευτυχία της δείχνοντάς μας την κούκλα κόρη της! Η ίδια παραμένει πανέμορφη αν και αποχωρίστηκε εδώ και καιρό τον κόκκινο μαλλί που την γνωρίσαμε για να γίνει ξανθιά!Με την κόρη της στο σταθμό του τρένου
Τα γενέθλια της μικρής!
Παιχνίδια στο σπίτι
Στις φεστιβάλ στις ΚάννεςΠηγή: tlife.gr
This entry was posted in :