Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Φωτογραφήθηκε Γuμvή για να δείξει σε όλους εμάς Κάτι Σοκαριστικό. Η 8η Φωτογραφία, θα σας Καθηλώσει!
Η Sara Romeo-White δεν αισθανόταν άνετα στην αρχή αυτής της φωτογράφησης, ήξερε όμως ότι
υπήρχαν και οι θετικές στιγμές.
Ακόμη και αν
ήταν σύντομες, η Sara αισθάνθηκε όμορφη και αποδέχθηκε τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι.

Έτσι όπως στεκόταν μόνο με τα εσώρουχά της, τις περισσότερες φορές ένιωθε τρομοκρατημένη, αλλά έπρεπε να το κάνει… Η φωτογράφος ήταν εκεί για να την αποθανατίσει και οι φωτογραφίες σύντομα θα κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Γιατί όμως πόζαρε σχεδόν γuμvή, ώστε να την δει όλος ο κόσμος;

Η Sara ήταν σχεδόν πάντα υπέρβαρη.

Όταν ήταν μόλις 19 ετών, ζύγιζε σχεδόν 140 κιλά και έπασχε από μια σοβαρή διατροφική διαταραχή. Δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι επειδή

Ευτυχώς όμως, η Sara βρήκε βοήθεια.Χρειάστηκε να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η Sara άρχισε να χάνει βάρος. Ωστόσο, αυτό δεν την οδήγησε ως δια μαγείας στην ευτυχία. Υπήρχε και το δέρμα που είχε «σακουλιάσει» και την έκανε να αισθάνεται νευρική. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του.

Ακόμα κι έτσι όμως, πάλι δεν βρήκε την πολυπόθητη ευτυχία…


Πίστευε ότι κανείς δεν θα νιώσει ποτέ έλξη γι” αυτήν. Κι όμως! Βρέθηκε κάποιος που την ερωτεύτηκε!
Ακόμη κι αν η ίδια δεν ένιωθε άνετα με τον εαυτό της, παντρεύτηκε έναν άνθρωπο ο οποίος την αγαπούσε γι” αυτό που ήταν. Της είπε πόσο σeξι και όμορφη ήταν, ακόμα κι αν φοβόταν να δείξει το σώμα της.

Δυστυχώς όμως, η Sara άρχισε να παίρνει πάλι κιλά…


Ένα χρόνο μετά τον γάμο της, η Sara πήρε 20 κιλά. Δοκιμάσε τα πάντα, ακομη και γιόγκα, αλλά τίποτα δεν σταματούσε την αύξηση του βάρους της. Η λεκάνη της έσπασε και νοσηλεύτηκε για 7 ημέρες.

Μια θεραπεύτρια όμως της άλλαξε τη ζωή!


Της είπε ότι θα πρέπει να σταματήσει να βάζει περιορισμούς στη διατροφή της, γιατί δεν είχε κανένα αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους. Αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να σταματήσει να κατηγοροεί το φαγητό της. Χρειαζόταν επίγνωση ενός πιο υγιεινού τρόπου διατροφής. Έπρεπε να αρχίσει να αποδέχεται…

Αυτό συνέβη 5 μήνες πριν την φωτογράφηση.


Η Sara ήξερε ότι είχε πλέον τον έλεγχο, αλλά αυτό την έκανε να νιώθει και αδύναμη ταυτόχρονα. Έπρεπε να καταβάλει συνειδητή προσπάθεια και όχι απλά να ακολουθήσει άλλη μια δίαιτα.

Έκλαιγε όταν η Melody την φωτογράφιζε…

Εκείνη τη μέρα είχε περίοδο, πράγμα που την έκανε να ντρέπεται ακόμη περισσότερο. Δεν το άντεχε… Αλλά η Melody ήταν πάντα εκεί για να της υπενθυμίζει πόσο όμορφη ήταν…πηγή