Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Γερμανία: Μετά την κτηνοβασία ήρθε και η αιμομιξία!Αφού έλυσαν τα προβλήματά τους στην Γερμανία και αφού έλυσαν και το πρόβλημα της Ελλάδος δένοντάς την χειροπόδαρα, είπαν να κοιτάξουν και άλλα πιο σοβαρά θέματα, όπως το να κάνουν
έρωτα και παιδιά 2 αδέλφια!! Έτσι ακριβώς. Μετά από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η αιμομιξία μεταξύ αδελφών στη Γερμανία θα 
επιτραπεί με νόμο.
Όπως αναφέρει η Telegraph,η κυβερνητική επιτροπή δεοντολογίας   ισχυρίζεται πως η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία είναι απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.

«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας.

Πάντως στη Γερμανία η αιμομιξία είχε νομιμοποιηθεί αφού θεωρείται πλέον δικαίωμα. Έτσι ξεκίνησε μία εκστρατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας και της νομιμοποίησής της!

Μετά την νομιμοποίηση της κτηνοβασίας και τους οίκους ανοχής με τα ταλαίπωρα ζώα να υφίστανται το «δικαίωμα επιλογής» των άρρωστων, ήρθε η νομιμοποίηση της αιμομιξίας για ένα άλλο δικαίωμα επιλογής. Τι άραγε ακολουθεί?


dramini.gr