Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Μην πάθετε σοκ… αλλά έτσι απογειώνονται τα ζώδια στο Σ#Ξ!
Εκείνη: Οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού είναι άγρια θηλυκά, γεμάτα αυθορμητισμό και στο κρεβάτι φανερώνουν όλα τα ζωώδη ένστικτά τους.
Για τις γυναίκες Κριούς είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν ανεξάρτητες και ελεύθερες ακόμα κι αν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση. Το πάθος που βάζουν στο σeξ μπορεί να βάλει φωτιά στα σεντόνια αλλά άπαξ και ξενερώσουν, η λίμπιντο χρειάζεται γερανό για να σηκωθεί.

Εκείνος: Οι άντρες Κριοί έχουν έντονο ερωτικό ταμπεραμέντο και δεν σταματούν να ψάχνουν το άλλο τους μισό στη ζωή και το σeξ, μέχρι να το βρουν. Άπαξ και βρουν το ιδανικό, αφοσιώνονται ψυχή και σώμα (πολύ σώμα). Όπως καταλαβαίνεις, άπαξ και μπλέξεις με Κριό, θα γονατίσεις από το πολύ σeξ, τουλάχιστον στην αρχή του έpωτα.


Κόλπα: οι Κριοί είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να έρθουν σε σeξουαλική όρεξη από τα χάδια στο κεφάλι και μόνο. Παίξε με τα μαλλιά του και κάν’ του απαλό μασάζ στο κεφάλι, το πρόσωπο και τους ώμους. Αν εσύ είσαι Κριός, ζήτα του ν’ αφήσει γενάκια μερικών ημερών και επιδοθείτε σε άγριο κουτούπωμα με φιλιά και χάδια! Έτσι, θ’ ανάψεις στα σίγουρα.

Ταύρος: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Εκείνη: Οι γυναίκες Ταύροι, διαθέτουν βαθιά σeξουαλικότητα και είναι σχεδόν αδάμαστες στο σeξ. Η γυναίκα Ταύρος θα παλέψει χωρίς τέλος για να διατηρήσει το καλό σeξ στη σχέση της και κλειδί για να απολαύσει το σeξ, είναι η εμπιστοσύνη στο έτερον της ήμισυ. Αν τον εμπιστεύεται, θα ενδώσει σε κάθε λογής σeξουαλικό κολπάκι.

Εκείνος: Ο άντρας Ταύρος είναι πιστός και παθιάρης στον έpωτα. Παρόλο που δεν ικανοποιείται εύκολα στον έpωτα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα καλοπεράσεις στο πλευρό του (είτε βρεθείς επάνω, είτε κάτω από εκείνον στο κρεβάτι).

Κόλπα: ο άντρας Ταύρος συνδυάζει το καλό σeξ με το καλό φαγητό. Υποδέξου τον με ένα λουκούλλειο γεύμα και περιποιήσου τον με ένα εξαίσιο στοματικό! Αν εσύ είσαι η Ταύρος, ζήτα του να σου κάνει ένα αισθησιακό μασάζ στον λαιμό, το οποίο θα συνδυάσει με αισθησιακά δαγκώματα.

Δίδυμος: Τη μια αφέντρα, την άλλη δουλάκι!

Εκείνη: Ως χαρακτήρες, οι γυναίκες Δίδυμοι είναι τρομερά πολύπλοκοι και σκέφτονται τη μια έτσι και την άλλη διαφορετικά. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι όπου η γυναίκα Δίδυμος, με τον ένα εραστή είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα πάντα ενώ με τον επόμενο είναι γεμάτη αναστολές. Αν γοητευθεί και αγαπήσει πραγματικά, η γυναίκα Δίδυμος δρα με τρελό πάθος και αλλάζει πολλούς ρόλους στο σeξ.

Εκείνος: Ο άντρας Δίδυμος είναι αυτό που λέμε ο αληθινός Καζανόβας. Το σeξ είναι για εκείνον ιεροτελεστία και τις περισσότερες φορές θέλει να έχει το πάνω χέρι.

Κόλπα: Περιποιήσου το πάνω μέρος του σώματός του (χέρια, ώμοι, παλάμες, δάχτυλα και κατόπιν κινήσου πιο χαμηλά. Μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά και το ίδιο ζήτα κι από εκείνον.

Σημείο κλειδί: Παίξτε το παιχνίδι της υποταγής, εναλλάσσοντας τους ρόλου του κυρίαρχου και του κυριευόμενου συχνά πυκνά.


Καρκίνος: Αγαπησιάρικο σeξ μεν, όχι συχνό δε!

Εκείνη: Η γυναίκα Καρκίνος θέλει να νιώσει ότι αγαπιέται, προτού προχωρήσει στη σeξουαλική επαφή. Η διάθεσή της (και για το σeξ) μεταβάλλεται πολύ εύκολα αλλά σπάνια θ’ αρνηθεί να κάνει έpωτα, αφού η κάθε επαφή είναι για εκείνη μια ευκαιρία να δεθεί ακόμα πιο βαθιά με το σύντροφό της. Όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι Καρκίνος, σπάνια θα ενδώσεις σε ένα one night stand χωρίς προοπτική!

Εκείνος: Ο άντρας Καρκίνος είναι αγαπησιάρης, διαθέτει πολύ πάθος στο κρεβάτι και θα σε πνίξει στα χάδια, τα φιλιά και τις αγκαλιές. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ άντρα, έπεσες διάνα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως για να τον κάνεις να ενδώσει, πρέπει να τον κυνηγήσεις αφού απεχθάνεται να τον βλέπουν σαν μηχανή του σeξ.

Κόλπα: Οι γυναίκες αλλά και οι άντρες Καρκίνοι, λατρεύουν τα φιλιά με προτίμηση στο γαλλικό φιλί. Το στήθος τους είναι η πύλη της ηδονής και ειδικά οι γυναίκες ανάψουν εύκολα με το άγγιγμα στις ρώγες.

Λιοντάρι: Τα θέλω όλα στο κρεβάτι (αλλά δίνω λίγα)

Εκείνη: Η γυναίκα Λιοντάρι είναι πολύ εγωίστρια και βάζει τον εαυτό της και τον οpγασμό της πάνω απ’ όλα! Στο κρεβάτι πάντως, τα δίνει όλα και είναι ιδιαιτέρως ευρηματική μέχρι να πάρει αυτό που θέλει: τη δική της απόλαυση.

Εκείνος: Ο άντρας Λέων είναι εξίσου εγωιστής και δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά. Κατά βάθος, είναι ευγενικός και ευαίσθητος αλλά αν τον πετύχεις σε μεγάλα κέφια, θα περάσεις ώρες ατέλειωτου πάθους κάτω από τα σεντόνια. Ειδικά, αν εκείνος έχει αποφασίσει να σε κατακτήσει, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο (ούτε ο νόμιμος σύζυγός σου).

Κόλπα: Ο έpωτας ξεκινά για το ζώδιο αυτό μέσα από ένα χαλαρωτικό μπανάκι με αιθέρια έλαια και τρίψιμο στην πλάτη. Τη στιγμή της κορύφωσης, μπήξε ελαφρά τα νύχια σου στην πλάτη του ενώ μην υποτιμάς τη δύναμη του σeξ στα όρθια.

Παρθένος: Στο κυνήγι της σeξουαλικής τελειότητας!

Εκείνη: Η γυναίκα Παρθένος αναζητά την τελειότητα στο σeξ όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής της. Για το λόγο αυτό, η γυναίκα τούτη θα δοκιμάσει κάθε κολπάκι και βοήθημα στον έpωτα, με σκοπό την ανανέωση του δεσμού της, την επίτευξη ενός ακόμα πολλαπλού οpγασμού ή και την γέννηση ενός μωρού. Οι Παρθένοι είναι πιστοί στον έpωτα μέχρι αηδίας και δεν ανέχονται να τους χρησιμοποιείς, ειδικά στο σeξ!

Εκείνος: Ο άντρας Παρθένος αποζητά κι αυτός την τελειότητα και έχει ανεβάσει το σeξ στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ζωής του. Άπαξ και αφοσιωθεί σε σένα, ο άντρας αυτός θα δώσει την ψυχή και το κορμάκι του για να μην τον παρατήσεις ποτέ. Βέβαια, αυτή η εμμονή για τελειότητα ακόμα και στο σeξ, θα σας κάνει να τα βρείτε σκούρα μέσα σε ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση, αφού κάποτε μπορεί να στερέψετε από ιδέες.

Κόλπα: προτίμησε τις στάσεις που ευνοούν την έντονη διείσδυση και δώσε έμφαση στο άγγιγμα, αφού ο Παρθένος ανάβει σαν τσακμάκι στο σeξ! Όταν ξεμένετε από κολπάκια και νέες στάσεις, ανοίξτε και μελετήστε το Κάμα Σούτρα από την αρχή ή επενδύστε σeξι στολές και σενάρια ροζ απόχρωσης.


Ζυγός: Όταν λέμε έpωτα, εννοούμε έpωτα!

Εκείνη: Σαν γυναίκα Ζυγός, έχεις γεννηθεί για ν’ αγαπάς και το συναίσθημα τούτο καθορίζει τη ζωή σου! Η γυναίκα Ζυγός τα δίνει όλα για την αγάπη και δίνεται απλόχερα στο σύντροφό της. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη φλόγα στη σχέση δεν αλλάζει την μακροχρόνια σχέση που της προσφέρει σιγουριά για το καλύτερο σeξ στον κόσμο!

Εκείνος: Ο άντρας Ζυγός είναι τρυφερός αλλά παθιάρης. Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο εραστή που ψάχνει να βρει την ιδανική παρτενέρ στον έpωτα. Όταν βρει το άλλο του μισό στο κρεβάτι, θα κάνει το απόλυτο σeξ μαζί της (άγριο, διασκεδαστικό και πρωτότυπο). Πάντως το αγόρι αυτό από τη φύση του πλασμένο να κάνει έpωτα αλλά του αρέσει πολύ και να φλερτάρει.

Κόλπα: Μίλησέ του για όλες τις σeξουαλικές φαντασιώσεις σου και θα δείξ΄του ότι τον ποθείς όπως την πρώτη ημέρα. Δώσε βάση στον πισινό και την πλάτη του.
Σκορπιός: Μaster (sex) Chef!

Εκείνη: Η γυναίκα Σκορπιός είναι γεμάτη σeξουαλικότητα και οι δυνατότητές της στο κρεβάτι ξεπερνούν τη φαντασία. Ενώ είναι αρκετά επιρρεπής στην απιστία η ίδια, δεν συγχωρεί εύκολα τους άντρες που της φοράνε το κέρατο. Αν αγαπήσει αληθινά, δίνεται ψυχή και σώμα.

Εκείνος: Είναι το πιο σeξουαλικό ζώδιο και το σeξ μαζί του είναι ηφαιστειώδες. Η δίψα του για έpωτα δεν σταματά ποτέ γι’ αυτό και είναι σημαντικό να του δείχνεις πως κι εσύ θέλεις να ζευγαρώνεις μαζί του ποιοτικά και ποσοτικά. Βέβαια, ο άντρας Σκορπιός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα το σeξ για να σε ξελογιάσει, πράγμα πανεύκολο αφού δύσκολα θ’ αντισταθείς στο μαγνητισμό που εκπέμπει.

Κόλπα: Είναι πολύ εύκολο να του φτιάξεις το κέφι απλά αγγίζοντας το πέος του και κάνοντάς του στοματικό έpωτα.


Τοξότης: Περιπετειώδης, εpωτιάρης αλλά άπιστος!

Εκείνη: Οι γυναίκες στο ζώδιο του Τοξότη πέφτουν εύκολα ξερές από τα βέλη του έpωτα. Η γυναίκα αυτή θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι για να ικανοποιήσει και τον παρτενέρ της αλλά και την ίδια. Για εκείνη είναι σημαντικό να βελτιώνεται στο σeξ όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.

Εκείνος: Ο άντρας Τοξότης έχει μια διαρκή επιθυμία να μαθαίνει νέα κόλπα στο κρεβάτι και δεν λέει όχι στο σeξ εκτός κρεβατιού ή σπιτιού! Είναι καλός εραστής και για να προάγει το σeξ μαζί σου, θα εξερευνήσει μέχρι και την τελευταία πιθαμή του κορμιού σου. Κάποιες φορές δεν ξέρεις πώς τον προτιμάς βέβαια, σαν φίλο ή εραστή κι εκείνος λάτρης του άλλου φίλου, εύκολα θα παιχνιδίσει και με άλλα θηλυκά.

Κόλπα: Ασχολήσου με το εσωτερικό μέρος από τα μπουτάκια του, κάν΄του αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και μην παραμελείς τη μικρή του περιοχή, ποτέ μα ποτέ!Αιγόκερως: Και συνεχίζει και συνεχίζει!

Εκείνη: Η γυναίκα Αιγόκερως έχει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής της και ειδικά στο σeξ! Όταν μπαίνει σε μια σοβαρή σχέση, θα κάνει τα πάντα για να είναι αυτή όσο καλύτερη γίνεται. Ακόμα και στις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση με το άλλο της μισό, η γυναίκα Αιγόκερως, θα έχει ως μεγαλύτερο όπλο της το σeξ και με αυτό θα τον τουμπάρει!

Εκείνος: Ζώδιο της γης, ο άντρας Αιγόκερως ξέρει να κάνει έpωτα με όλες του τις αισθήσεις. Το αγόρι που ανήκει στο ζώδιο αυτό, μπορεί να σε απογοητεύσει αρκετά αλλά με τον καιρό το δέσιμο και το σeξ μαζί του γίνεται όλο και καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χορτάσεις ποτέ το σeξ μαζί του αφού από αντοχή και διάρκεια είναι σούπερ! Ο οpγασμός σου είναι εγγυημένος!

Κόλπα: Το σeξ αυτό καθ’ αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στη σχέση μαζί του, γι’ αυτό μην του αρνείσαι τη σωματική ηδονή. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα χάδια σε όλο το σώμα και ειδικά στο κεφάλι.Υδροχόος: Η φαντασία στην εξουσία!

Εκείνη: Η γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανεξάρτητες, αλλά παλιομοδίτισσες και γεμάτες αναστολές στο σeξ. Η γυναίκα Υδροχόος, λατρεύει την ελευθερία της και δεν θα καταπιεστεί ποτέ να κάνει κάτι στο κρεβάτι που δεν της αρέσει! Πάντως, διαθέτει μπόλικο πάθος και υπό συνθήκες αρκετό ταμπεραμέντο.

Εκείνος: Το σeξ με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και απρόβλεπτο. Στο μυαλό του ο άντρας αυτός έχει το να σε κυριεύσει σωματικά αλλά θέλει να ξέρει κι αν το απολαμβάνεις και με το μυαλό σου. Δεν του αρέσουν τα προγραμματισμένα πράγματα και προτιμά το τυχαίο και ξαφνικό σeξ. Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος πειραματίζεσαι στον έpωτα και έχει έντονη φαντασία.

Κόλπα: Του αρέσουν όλες οι στάσεις που θα παρατείνουν την ηδονή και απόλαυσή του.


Ιχθείς: Η νύχτα θέλει έpωτα!

Εκείνη: Η γυναίκα Ιχθύς είναι από τη φύση της ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Ακόμα και με ένα άγγιγμα μπορεί να ανάψει και ευχαριστιέται στο κρεβάτι και με τα λίγα. Δεν χρειάζεται να κουραστείς για να την κατακτήσεις σωματικά ή πνευματικά.

Εκείνος: Ο Ιχθύς είναι ζώδιο του νερού και τούτο τον καθιστά ερωτικό, αγαπησιάρη και άκρως διασκεδαστικό στο κρεβάτι. Εκείνος βλέπει το σeξ κυρίως σαν μια πνευματική ένωση και Γι’ αυτό οι φαντασιώσεις και η υλοποίησή τους είναι ο τρόπος που διαθέτουν για να χαίρονται τον έpωτα. Ο άντρας Ιχθύς θα πέσει με ευχαρίστηση στα βαθιά νερά προκειμένου να ικανοποιήσει τον εαυτό του και τον παρτενέρ του στο κρεβάτι.

Κόλπα: Ξεκίνα με ένα αισθησιακό μασάζ από την κορυφή έως τα νύχια του και στη συνέχεια περιποιήσου και τις υπόλοιπες βασικές ερωτογενείς του ζώνες. Πες ναι στα ερωτικά βοηθήματα παντός είδους!