Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!! Μικρός του άρεσε η Βουλή των Ελλήνων, όταν μεγάλωσε του άρεσαν τα μικρά ! Γιος γνωστού επιχειρηματία ο 22χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφίαΤο όνομα του είναι ….
Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Κηφισιάς, ενώ παντού συζητείται ποιος μπορεί να είναι ο γόνος εύπορης οικογένειας ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του
αυτοφώρου από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από καταγγελία 14χρονης. Η 14χρονη είχε αναφέρει πριν από περίπου τρεις μήνες στις αρχές πως άγνωστος χρήστης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προσάρμοσε με ψηφιακή επεξεργασία, σε ένα γυμνό γυναικείο σώμα, φωτογραφία του προσώπου της και στη συνέχεια της την απέστειλε εκβιάζοντάς την πως θα τη δημοσίευε, εάν δεν του έστελνε βίντεό της με γυμνό περιεχόμενο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, πρόκειται για τον 22χρονο Κωνσταντίνο Ματεμτζή του Δημητρίου και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1993 στο Βόλο Μαγνησίας και σήμερα είναι φοιτητής Οικονομικών στο «The London School of Economics and Political Science» και γιος επιτυχημένου επιχειρηματία και διευθυντικού στελέχους εταιρίας στο χώρο της ένδυσης και της εμπορίας ρούχων.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ίδιος ο 22χρονος πριν από πέντε χρόνια έχει μιλήσει και στη Βουλή των Ελλήνων αφού συμμετείχε ως μαθητής της Γ’ τάξης του Λυκείου στις ΙΕ συνεδριάσεις της Βουλής των Εφήβων το 2010 με αντικείμενο εργασιών τον «Τουρισμό» και την «Ενέργεια».