Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Νεκρός 32χρονος μετά από ανατροπή μηχανήματος
Τραγικό θάνατο είχε 34χρονος σμυριδεργάτης, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, σε εξωτερικό χώρο ορυχείου εξόρυξης σμύριδας
στην ορεινή Νάξο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μηχάνημα φόρτωσης το οποίο οδηγούσε, προκειμένου να το μεταφέρει από ένα σημείο σε άλλο στην περιοχή των σμυριδορυχείων του Λυώνα Κορώνου ανετράπη με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να προκαλέσει το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ήταν περίπου 3 μετά το μεσημέρι όταν το μηχάνημα, (ερπυστριοφόρος εκσκαφέας), που ο άτυχος 34χρονος οδηγούσε, ανετράπη και κύλησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice, σε πλαγιά για 30 μέτρα περίπου.

Στο σημείο μετά από ενημέρωση ενός φίλου του που ήταν μαζί έφτασαν πρώτοι ο πρόεδρος της Κορώνου, Νίκος Χουζούρης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα, Μιχάλης Πάσουλας, που ήταν κοντά στην περιοχή, καθώς και η γιατρός της Κορωνίδας, Αστυνομικοί του Α.Τ. Φιλωτίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 32χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου.

Ο θάνατος του 34χρονου Πολυχρόνη Κ. Κορρέ έχει συγκλονίσει όλο το νησί, που δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου νέου θα δείξει η νεκροψία που θα διεξαχθεί.


Έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δρυμαλίας.


Πηγή: cycladesvoice.gr