Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Με αυτά τα εύκολα κόλπα θα χάσετε έως 5 κιλά μέχρι τις γιορτές!

Με αυτά τα εύκολα κόλπα θα χάσετε έως 5 κιλά μέχρι τις γιορτές!

Πολλές φορές το να χάσεις βάρος, είναι πιο εύκολο από όσο φανταζόμαστε. Ειδικά στις περιπτώσεις ανθρώπων, όπου στη φάση της ζωής τους, που θέλουν να απαλλαγούν από μερικά επιπλέον κιλά, δεν κάνουν δίαιτα.

Σε αυτούς τους ανθρώπους, αφορά αυτό το άρθρο.


Αν είστε από τους ανθρώπους που πίνουν αναψυκτικά, θα πρέπει για τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι τις γιορτές, να τα αντικαταστήσετε με πράσινο τσάι. Αυτό αφορά και στα αναψυκτικά τύπου light.

Κόψτε ή μειώστε σημαντικά, όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, τα τηγανιτά. Οι πατάτες, μπορούν ωραιότατα να θυμίσουν τηγανιτές, αν τις κόψετε όπως θα κάνατε και με τις τηγανιτές και τις βάλετε στον φούρνο με λίγο λάδι(περίπου μία κ.σ. για μισό κιλό πατάτες) και τις ψήσετε.

Πείτε όχι στο ασανσέρ στις μισές φορές από όσες το χρησιμοποιούσατε έως σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει και στην απώλεια βάρους αλά και στην ανόρθωση των γλουτών. (κρατήστε το και μετά τις γιορτές).

Μη βιαστείτε να γεμίσετε το σπίτι σας γλυκά των εορτών! Και ο πιο σταθερός χαρακτήρας, είναι αδύνατον να αντισταθεί στον πειρασμό, όταν ζει σε ένα σπίτι γεμάτο κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες κτλ…! Και στις 24 Δεκεμβρίου να βάλετε τα γλυκά στο σπίτι σας, δε θα σας παρεξηγήσει κανένας!

Αν κάνετε αυτά τα ομολογουμένως εύκολα κολπάκια, είναι απολύτως βέβαιο πως θα δείτε αλλαγή στο σώμα σας, ανάλογη φυσικά με το πόσο πιστές είστε και πόσες μέρες το κάνετε.


πηγη