Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Οι ηθοποιοί του Beverly Hills έκαναν reunion- Δείτε πώς είναι σήμερα [εικόνες & βίντεο]

Οι ηθοποιοί του Beverly Hills έκαναν reunion- Δείτε πώς είναι σήμερα [εικόνες & βίντεο]


Οι ηθοποιοί μίας από τις πιο αγαπημένης σειράς όλων των εποχών «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια και το διαδίκτυο πήρε φωτιά.

Ο λόγος ήταν μία εκδήλωση στο Σικάγο, όπου παρευρέθηκαν οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς της ταινίας μετά αππό 26 χρόνια από την πρεμιέρα του σίριαλ. Η μεγαλύτερη απούσα ήταν η Μπρέντα (Σάννεν Ντόερτι), η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο, έχοντας υποβληθεί σε χημειοθεραπεία στα τέλη Οκτώβρη.

Η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλει, ο Λουκ Πέρι και άλλοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, φωτογραφήθηκαν και φυσικά δεν ξέχεσαν την αγαπημένη τους συνάδελφο.

Όλοι τους ανήρτησαν μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με συγκηνητικά λόγια που έκαναν τους φαν τις σειράς να την νοσταλγήσουν ξανά.
Στην αδελφή ψυχή, στην πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Τότε και τώρα” έγραψε η Τζένι “Κάποτε με “απειλούσε” το ανήσυχο σου πνεύμα, τώρα αισθάνομαι δέος μπροστά του. Με δίδαξες να λέω αυτά που σκέφτομαι και να μην φοβάμαι τη δύναμη μου. Είμαι ευγνώμων που η νεαρή Τζένι είχε την ευκαιρία να είναι φίλη σου. Ακόμη περισσότερη η “μεγαλύτερη” Τζένι. Τα καλύτερα έρχονται σε αυτό το τρελό ταξίδι. Σ΄ αγαπώ”.


Πηγή:  iefimerida.gr 
This entry was posted in :