Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΡΕΤΙΡΕ» ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ;Φημολογείται πως σε κάθε πρεμιέρα του στο θέατρο Άνεσις, οι θαυμάστριες περικύκλωναν όλη την Κηφισίας από το πρωί. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, πάντα είχε μια αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του.
Μοιραζόταν τον τίτλο του «γόη» μαζί με τον Σταμάτη Γαρδέληκαι τον Πάνο
Μιχαλόπουλο και όχι άδικα.


Τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, τον γνωρίσαμε την χρυσή δεκαετία του’80. Λίγο αργότερα, η σειρά «Ρετιρέ», ήταν αυτή που τον έκανε γνωστό, στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «espresso» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός πως λείπει από την τηλεόραση εδώ και 14 χρόνια.

«Θέλω να κάνω τηλεόραση, αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια πρόταση. Ο κόσμος έχει την εντύπωση ότι έχω δουλέψει πολύ στην TV. Δεν ισχύει αυτό, ήταν απλώς οι επαναλήψεις των σειρών στις οποίες συμμετείχα πολλές» και συμπλήρωσε «Δεν ξέρω γιατί έμεινα τόσο μεγάλο διάστημα εκτός τηλεόρασης, ξέρω όμως ότι σίγουρα γι’ αυτό φταίει και η εποχή που είναι δύσκολη και ρευστή», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Το βιογραφικό του έχει μέσα πολύ σημαντικές συνεργασίες, αλλά τον συνοδεύει ακόμη ο τίτλος του οξύθυμου«Ιάσωνα». Ο ηθοποιός έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη πως δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, στοιχείο, που είχε και ο ρόλος του στην καθημερινή σειρά του MEGA «Ρετιρέ».

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2001, στην αισθηματική σειρά του ΑΝΤ1 «Όσο υπάρχει αγάπη». Έπειτα δημιούργησε ένα στέκι στην Γλυφάδα αλλά δεν πήγε τόσο καλά όσο ήθελε, του κόστισε και πολύ χρήμα και χρόνο αλλά και ανθρώπους.


Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος δηλώνει γεμάτος και πολύ ολοκληρωμένος από την ζωή του «Είμαι χορτασμένος από την ζωή μου, δεν έχω ανεκπλήρωτα όνειρα», είπε στην espresso.


This entry was posted in :