Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ; Η περιπέτεια της Αλεξανδράτου… στα Κατεχόμενα
Μεγάλη ατυχία βρήκε την Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς πέρασε την Πράσινη Γραμμή, πήγε στην Κερύνεια, αλλά στην επιστροφή… έχασε την ταυτότητά της και αποκλείστηκε στα Κατεχόμενα…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Τζούλια Αλεξανδράτου ταξίδεψε στην Κύπρο μαζί με τον καινούργιο της «κολλητό» της Τάσο Ποτσέπη και τον μάνατζέρ τους Σπύρο Ρέβη για να κάνουν μια live εμφάνιση σε club της Λευκωσίας.Έτσι, την Παρασκευή επισκέφτηκαν τη Λεμεσό αλλά και τη βίλα της βαθύπλουτης Κύπριας Βανέσσας Πομπόνι και το Σάββατο έκαναν τη live εμφάνισή τους σε γνωστό club. Το πρωί της Κυριακής, όμως, η διάσημη Ελληνίδα θέλησε να επισκεφτεί τα Κατεχόμενα. Η Τζούλια με τους συνεργάτες της πέρασαν την Πράσινη Γραμμή και αυτοκίνητο τους μετέφερε στην Κερύνεια. Όταν όμως θέλησαν να επιστρέψουν και έφθασαν στο σημείο ελέγχου, η Τζούλια διαπίστωσε πως για κακή της τύχη είχε χάσει την ταυτότητά της.

Επόμενο ήταν να της απαγορεύσουν να φύγει από τα Κατεχόμενα, ως το επόμενο πρωί που της έφεραν το διαβατήριό της από το ξενοδοχείο που έμενε στη Λευκωσία.

http://arouraios.gr/
This entry was posted in :