Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Συγκλονίζει τον πλανήτη η μαρτυρία επιζώντα - Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές πριν την συντριβείΕνα από τα μέλη του πληρώματος που επέζησε από τη χθεσινή αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία περιέγραψε τα δραματικά τελευταία λεπτά πριν από τη συντριβή και τι τον έκανε να κρατηθεί στη ζωή...

Ο Εργιν Τουμίρι, μέλος του πληρώματος, περιέγραψε πως λίγο πριν συντριβεί το αεροπλάνο επικράτησε φόβος, με τους επιβάτες να σηκώνονται από τις θέσεις τους και να αρχίζουν να ουρλιάζουν.

Ο ίδιος είναι ένας από τους έξι που βρέθηκαν ζωντανοί. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές, έναν δημοσιογράφο και ακόμη ένα μέλος του πληρώματος.

«Εβαλα τις τσάντες ανάμεσα στα πόδια μου και κάθισα σε εμβρυακή στάση, πληροφορία την οποία μας δίνουν σε περίπτωση δυστυχήματος. Πριν πέσει το αεροπλάνο, πολλοί είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους και φώναζαν», είπε ο ίδιος στους διασώστες.


Ενα άλλο μέλος του πληρώματος που διεσώθη, η αεροσυνοδός Χιμένα Σουάρεζ, ανέφερε πως το τελευταίο που θυμάται ήταν τα φώτα να σβήνουν και το αεροπλάνο να χάνει ύψος.