Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Τώρα ΠΑΓΩΣΕ όλη η Ρωσία | Ο Βλαδιμήρ Πούτιν…

Τώρα ΠΑΓΩΣΕ όλη η Ρωσία | ΔΥΣΤΥΧΩΣ o Βλαδιμήρ Πούτιν…
Την είδηση μετέδωσε ρωσικό…

ειδησεογραφικό sight που είναι κοντά στο Κρεμλίνο.


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ???


Πολλά ερωτήματα δημιουργεί μια είδηση που υποτίθεται ότι «διέρρευσε» μόνο για τρεις ώρες και μετά εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, για λόγους υγείας πρόκειται να… παραιτηθεί από το αξίωμα του.


Προφανώς προβοκατόρικη επιχείρηση που δείχνει πολλά «πράγματα».


Γράφει ο Νίκος ΧειλαδάκηςΌπως αναφέρεται, ένα ρωσικό ειδησεογραφικό sight που είναι κοντά στο Κρεμλίνο, μετέδωσε την είδηση ότι ο 64 χρονών πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, για λόγους υγείας θα εγκαταλείψει την προεδρία.


Την είδηση μάλιστα, πρόλαβαν και την «χτύπησαν» τουλάχιστον 50.000 αναγνώστες και προκάλεσε κυριολεκτικά σοκ, αλλά γρήγορα και μετά από τρεις ώρες αποσύρθηκε.


Όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια, η είδηση αυτή διέρρευσε από τον καθηγητή εξωτερικών σχέσεων του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, Valery Solovey, ο οποίος ανέφερε ότι μέσα στο 2017 ο πρόεδρος Πούτιν πρόκειται να εγκαταλείψει την προεδρία για λόγους υγείας. Μάλιστα σύμφωνα με την είδηση αυτή, τον Πούτιν θα διαδεχτεί ή ο σημερινός πρωθυπουργός, Dmitri Medvedev, ή ο Alexei Dyumin.


Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, το Κρεμλίνο διέψευσε την είδηση που είχε ήδη αποσυρθεί από το διαδίκτυο.


Όλη αυτή η ιστορία μας γεννά πολλά ερωτηματικά και αυτόματα μας θυμίζει πολλά πράγματα και περιπτώσεις, όπως κάποιοι ηγέτες που είχαν προβληματίσει την Νέα Τάξη και έφυγαν με πολύ “περίεργο” τρόπο. Να θυμηθούμε μόνο τους δικούς μας, τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τον πρόεδρο της Κύπρου, Τάσο Παπαδόπουλο.Φυσικά με την περίπτωση του Πούτιν τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά και σίγουρα δεν αστειεύονται όσοι προωθούν τέτοιες ειδήσεις, αλλά και η πλευρά Πούτιν δεν… αστειεύεται επίσης!


Όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν “αγριέψει” και τίποτα πλέον δεν αποκλείεται. Ο νοών νωείτο!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος