Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Τι να Κάνετε με τα Παλιά Σεμεδάκια που Είναι και Πάλι στη Μόδα
Τα παλιά σεμεδάκια επέστρεψαν στη μόδα πιο δυναμικά από ποτέ. Πλέον,
όμως, δεν τα χρησιμοποιούμε στη διακόσμηση όπως συνηθίζαμε παλαιότερα, στρώνοντάς τα στα τραπέζια του σπιτιού, αλλά στολίζουμε με αυτά διάφορα διακοσμητικά του σπιτιού μας.

Βρήκαμε 4 υπέροχες ιδέες για diy κατασκευές τις οποίες μπορείτε να κάνετε με τα παλιά σεμεδάκια της γιαγιάς.
Τσάντα Μια υπέροχη ιδέα είναι να κολλήσετε ή να ράψετε στο μισό μέρος μιας τσάντας ένα μικρό σεμεδάκι. Αμέσως η τσάντα σας θα αποκτήσει vintage χαρακτήρα και θα δώσει στιλ στην εμφάνισή σας.Φροντίστε να μην το παρακάνετε βάζοντας σεμέν σε όλη την τσάντα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.


Διακοσμήστε την υφασμάτινη τσάντα σας χρησιμοποιώντας τα σεμεδάκια της γιαγιάς.
Ρολόι Μια ακόμα όμορφη ιδέα είναι να κολλήσετε ένα στρογγυλό σεμεδάκι πάνω στο ρολόι σας. Αφαιρέστε τους δείκτες, κολλήστε το σεμεδάκι, προσθέστε πάλι τους δείκτες και η κατασκευή σας είναι έτοιμη.
Μπορείτε εύκολα να διακοσμήσετε ένα μονόχρωμο ρολόι με ένα στρογγυλό σεμέν.
Πινακάκια Αν και τα περισσότερα σεμέν είναι λευκά, σε περίπτωση που έχετε μαύρα σεμεδάκια μπορείτε να κάνετε αυτό το υπέροχο diy. Κολλήστε τα σεμεδάκια πάνω σε απλό καμβά και κρεμάστε τους πίνακες στον τοίχο σας. Αν δεν έχετε μαύρα σεμεδάκια μπορείτε να κάνετε το ίδιο με λευκά πάνω σε μαύρο καμβά.
Κολλήστε τα σεμεδάκια σας πάνω σε απλούς μονόχρωμους καμβάδες.
Βιβλία Φτιάξτε υπέροχα βιβλία και ημερολόγια και δώστε τους vintage στιλ κολλώντας πάνω τους σεμεδάκια. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τρικ και σε παλιά άλμπουμ για να τους δώσετε περισσότερο στιλ και μια δόση ρομαντισμού.
Δείτε πόσο όμορφο φαίνεται αυτό το ημερολόγιο που στο εξώφυλλό του έχει κολληθεί ένα σεμέν.
Φυσικά υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι με τα παλιά σεμεδάκια αρκεί να αφήσετε τη φαντασία σας ελέυθερη. Μπορείτε να φτιάξετε μαξιλάρια, να στολίσετε τοίχους ή ακόμα 

και ρούχα.
spiros soulis
This entry was posted in :