Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ: «Ο γιος μου θα τα καταφέρει!»Παρότι σταθερή, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας του Θάνου Πλεύρη.


Οι γιατροί δεν δίνουν περαιτέρω πληροφορίες εκτός από το γεγονός ότι ο πρώην βουλευτής βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με δεδομένο πως η βεβαρημένη κατάσταση του δεν παρουσιάζει επιδείνωση, αλλά παραμένει σταθερή , αρχίζει να διαφαίνεται μια ακτίνα αισιοδοξίας για την έκβαση αυτής της δύσκολης μάχης.


Ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας Κώστας Πλεύρης, πατέρας του Θάνου Πλεύρη, δήλωσε, σε επικοινωνία που είχε με το ένθετο Secret, αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του. «Είμαστε όλοι αισιόδοξοι για τον Θάνο. Είναι μαχητής και θα νικήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.Συνέχισε λέγοντας: “Δυστυχώς είναι ακόμα διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νεότερα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών, είναι δυνατός οργανισμός και αντιδρά θετικά, πράγματα που δίνει ελπίδες για βελτίωση της κατάστασης του. Αναμένουμε».


Σε ερώτηση της εφημερίδας για το αν θα υπήρξε ιατρικό λάθος κατά το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Πλεύρης είπε πως το μόνο που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά ο Θάνος και όλα τα εξεταστούν στην πορεία.http://arouraios.gr/