Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

«Προσπάθησε να μας εξαπατήσει…» – Ο Μαλέλης «αδειάζει» δημοσίως την Άννα Δρούζα και την ύπουλη συμπεριφορά της προς τον ΣΚΑΙ!


Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης…

Ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΙ μίλησε για πρώτη φορά για το ξαφνικό κοψιμο της εκπομπής της Άννας Δρούζα. Να σας θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια είχε ξεκινήσει την εκπομπή της και μετά από 3 μέρες την έκοψαν οριστικά πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση! Έτσι λοιπόν, ο κ.Σταμάτης Μαλέλης αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την Άννα Δρούζα και την προσπάθεια της να εξαπατήσει τον ΣΚΑΙ! Ο ίδιος είπε:
«Δεν θα της έδινα ξανά την ευκαιρία να κάνει κάτι στο ΣΚΑΙ! Δεν μας άκουσε η Άννα Δρούζα, άλλα συμφωνήσαμε να κάνουμε και άλλα έκανε! Όταν καλείς κάποιον και του ζητάς να κάνει μία lifestyle εκπομπή κι εκείνη καλεί τον Άδωνη Γεωργιάδη να πάρει συνέντευξη της λέμε «Καλά δεν σου ειπαμε lifestyle» και μας λέει «Έκανα λάθος» και την επόμενη φορά καλεί τον Βορίδη… εεε τότε δεν είναι λάθος! Δηλαδή προσπάθησε συνειδητά να εξαπατήσει το κανάλι… Άρα έπρεπε να φύγει!» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


.youweekly.gr
This entry was posted in :