Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο σκάνδαλο: Αστυνομικοί πληρώνονταν μέχρι και σήμερα για να φρουρούν τη Μελίνα Μερκούρη!
Την συγκινητική περίπτωση δύο αστυνομικών που συνέχισαν να φρουρούν την πάλαι ποτέ υπουργό πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη ακόμα και 22 χρόνια
μετά το θάνατό της ανακάλυψε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο ΥΠ.Π.Π. είχε ανακοινώσει ότι πολλοί αστυνομικοί που φρουρούσαν πρόσωπα θα επανατοποθετηθούν στη μάχιμη Αστυνόμευση, οπότε η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου διενήργησε σε έλεγχο προκειμένου να εντοπισθούν περιπτώσεις Αστυνομικών, που μόνο στην ταυτότητα και στη μισθοδοσία του μήνα διαπίστωνε κάνεις ότι υπηρετούν στην ΕΛΑΣ.


Κανείς, ωστόσο, δε φανταζόταν ότι θα υπήρχαν αυτά τα δύο όργανα της τάξης, που από υπερβάλλοντα ζήλο συνέχισαν να βρίσκονται σε υπηρεσία προστασίας της Μελίνας Μερκούρη παρ’ ότι η ίδια έχει πεθάνει από το 1994. Όπως διαβάζουμε στο nantiareport:
Από τους «κομμένους» Αστυνομικούς- λοιπόν- κατά την εκκαθάριση η επιτροπή που ερεύνησε όλους τους κωδικούς φύλαξης-, εντόπισε τους δύο «σκιωδεις» Αστυνομικούς, οι οποίοι μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν …στη συνοδεία της Μελινα Μερκούρη! Οι δύο ένστολοι- πια – έλαβαν τα φύλλα πορείας για τα Αττικά πεζοδρόμια.Οι δύο αστυνομικοί οι οποίοι με αυταπάρνηση προστάτευαν τη νεκρή Μελίνα Μερκούρη, μετά από 22 χρόνια και αφού υπηρέτησαν με ζήλο το πόστο του, μεταφέρονται ξανά στα πεζοδρόμια, ως ένστολοι αστυνομικοί.


athensmagazine.gr/