Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Λιάγκας-Σκορδα: Ούτε καλημέρα δεν λένε! Ποιο συναινετικό διαζύγιο; Στην Κυλλήνη αλληλο-βριζόντουσαν μπροστά στα παιδιά τους!
Επειδή κάποιοι τόλμησαν να διαψεύσουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του YouWeekly.gr επικαλούμενοι δήθεν ανθρώπους του Λιάγκα προειδοποιούμε….

Σεβαστήκαμε και δεν γράφαμε όλο αυτό το διάστημα, όλα όσα ξέραμε για το ζευγάρι! Σεβόμασταν και το επαγγελματικό μέλλον του Γιώργου και της Φαίης και το κανάλι που τους φιλοξενεί και τις δουλειές που κάνουν σε όλα τα επίπεδα (site κλπ) και φυσικά την οικογένεια τους.
Γνωρίζουμε πράγματα που αν τα γράψουμε θα γίνει κόλαση σε όλα τα επίπεδα!!!
Πραγματική κόλαση….

Ορίστε λοιπόν σήμερα άλλο ένα μικρό δείγμα της κατάστασης που επικρατούσε μεταξύ των δύο παρουσιαστών, εραστών, συνεταίρων κλπ. Η ιστορία είναι από την εκπομπή που γυρίσανε στην Κυλλήνη πρόπερσι και γράφουμε γι’ αυτή την ιστορία για να καταλάβουν όλοι το θέατρο που παίζεται για δήθεν καλές σχέσεις κλπ. Οι άνθρωποι ούτε καλημέρα δεν λένε!!!
Πάμε λοιπον….σύμφωνα με το youweekly.gr, παρουσία ανθρώπων της παραγωγής καμεραμάν, φωτογράφων, στυλιστριών, δημοσιογράφων, το πρόσφατα χωρισμένο ζευγάρι αρχίζει και βρίζετε στα καλά καθούμενα από το πουθενά για ασήμαντη αφορμή. Η κατάσταση ξεφεύγει όταν η Φαίη ξεκινάει να μιλάει άσχημα στον Γιώργο μπροστά στα παιδιά εκεί «ανάβει» ο Λιάγκας και της λέει: «Πρόσεξε μην μου ξαναμίλησεις έτσι μπροστά στα παιδιά θα γίνει της π@@@νας», αυτο εξομολογείται στο YouWeekly.gr άνθρωπος που ηταν στο περιστατικό αυτήκοος μάρτυρας και άνθρωπος της απόλυτου εμπιστοσύνης του ζευγαριού.

Και συνεχίζει…»Δεν ειναι κατι κρυφό αυτο που σας λέω, οι δυο τους μέρα παρά μέρα έπαιζαν ξύλο φραστικά. Απλά επειδή με ρωτήσατε να σας πω ένα συμβάν που μου έκανε εντύπωση σας περιγράφω κάτι που μας έκανε όλους να απομακρυνθούμε διακριτικά από την σκηνή. Δεν θέλαμε να γίνουμε μάρτυρες μιας σύγκρουσης που είχε μέσα και τα παιδιά. Αν και το πράγμα μαζεύτηκε γρήγορα και από τους δύο, γιατί έχουν και οι δυο τρέλα με τα παιδιά τους. Ήταν η πρώτη φορά που είχε γίνει σκηνή μπροστά στα παιδιά. Ιδιαιτέρως η Φαίη, ότι πρόβλημα και να είχε με τον Γιώργο τον προστάτευε μπροστά στα παιδιά. Η κοπέλα έχει παθολογική αγάπη στα παιδιά της και παρά το γεγονός οτι οι εντάσεις ηταν συχνό φαινόμενο, τα παιδιά έμεναν μακριά από αυτό. Το ίδιο κι ακόμη παραπάνω κάνει και ο Γιώργος. Ειναι εξαιρετικός πατέρας, τρυφερός, γλυκός ,προστατευτικός.» Και συνεχίζει παρακάτω….
Ρωτάμε αν έχουν πέσει οι πρώτες υπογραφές για το διαζύγιο…»Τι να σας πω; Δεν είμαι στο γραφείο του δικηγόρου τους! Αυτό που ξέρω είναι ότι η Φαίη όλο το Σάββατο και όλη την Κυριακή είχε πλαντάξει στο κλάμα! Ξέρω ότι ο Γιώργος πριν από 3 εβδομάδες είχε πάει στον δικηγόρο του (όντως το περιοδικό YouWeekly έχει φωτογραφίες), αλλά το διαζύγιο να ξέρεις δεν ειναι απλή υπόθεση, υπάρχουν θέματα σοβαρά οικονομικού επιπέδου. Δεν ξέρω αν έχουν λυθεί! Νομίζω πως όχι…». Αν θέλουν ας διαψεύσουν κι αυτό το ρεπορτάζ του youweekly.gr!!! Τους προκαλούμε…

Ένα μήνυμα, χωρίς χρέωση, σε τσαρλατάνους, κλόουν δημοσιογράφους, εκβιαστές, σούργελα παρουσιάστριες που τις έλιωναν στο ξύλο πρώην σύντροφοι ακόμη και σε δημόσια παραλία (το πιάσες το υπονοούμενο ε!) και φρέσκο χωρισμένους κακόμοιρους επιχειρηματίες που έχουν απλήρωτους δημοσιογράφους με μαύρα σε site επαγγελματικά!!! Ειμαστε της παλιάς σχολής, βγάζουμε στο φως μόνο ένα κομμάτι του ρεπορτάζ, τα καλά, τα καλύτερα, τα φιλάμε για οταν…μας διαψεύδουν. Θυμάστε το θέμα της Μενεγάκη με τον Λάτσιο; Για το διαζύγιο τον ροουζ; Άρα δεν γράφουμε τυχαία. Γράφουμε μετά από σοβαρό ρεπορτάζ και σεβόμαστε στοιχεία που θα πλήξουν ανεπανόρθωτα προσωπικότητες αλλά…μην παίζεται παιχνίδια μαζί μας με μπροστινούς βλάκες που σας εκθέτουν. Γκε Γκε η νουκου Γκε Γκε…
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:
This entry was posted in :