Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ | ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣΚακοκαιρία θα σημειωθεί κατά την διάρκεια της Τρίτης με βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε περιοχές της δυτικής, βορειοδυτικές και κεντρικής χώρας.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν το πρωί και το μεσημέρι στους νομούς Κέρκυρα, Λευκάδας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρεβέζης, Αιτωλοακαρνανίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Αχαϊας, Ηλείας, Μεσσηνίας και Λακωνίας. Δεν αποκλείεται σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο να σημειωθεί και χαλάζι ως και σε πεδινά τμήματα.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες σε ορεινά τμήματα των νομών Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Γρεβενών, Καρδίτσας και Τρικάλων. Στους νομούς της δυτικής Μακεδονίας θα χιονίσει πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο ενώ στους νομούς της Θεσσαλίας και της Ηπείρου θα χιονίσει πάνω από τα 700-800 μέτρα, ενώ από το μεσημέρι τα υψόμετρα των χιονοπτώσεων θα ανέβουν σε όλες τις περιοχές κυρίως της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας πάνω από τα 1200-1400 μέτρα.Το πρωί της Τρίτης δεν αποκλείεται να πέσουν νιφάδες και μέσα στις πόλεις της Φλώρινας και της Καστοριάς. Αλυσίδες ενδέχεται να χρειαστείτε σε οδικά δίκτυα της Θεσσαλία που βρίσκονται πάνω από τα 1000-1100 μέτρα υψόμετρο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μας που θα χιονίσει τα ξημερώματα και το πρωί της Τρίτης…

ΠΗΓΗ: greek-weather.org