Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Η πιο αποκαλυπτική νοικοκυρά! Η Κατερίνα Καινούργιου στην λαϊκή….Είναι από εκείνες τις παρουσιάστριες που σε καμιά περίπτωση δεν παραμελεί ούτε το σώμα της αλλά ούτε και το πρόσωπό της…
Την Κατερίνα Καινούργιου -από τις πλέον κοκέτες- “τσάκωσε” ο φακός του Youweekly.gr σε μανάβικο της περιοχής Μελισσίων λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της. Εκείνη, κρατώντας μια λίστα με τη διαιτητική διατροφή που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια και επιλέγοντας βιολογικά κυρίως προϊόντα, αγόρασε χόρτα, φρούτα, όσπρια και στη συνέχεια, φορτωμένη με τις προμήθειες της εβδομάδας κατευθύνθηκε στο σπίτι της.


“Έχω μειώσει πάρα πολύ το ψωμί και, πλέον, τρώω μόνο βιολογικό. Το βρίσκεις παντού, υπάρχει και στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και διατίθεται σε διάφορες γεύσεις. Επίσης, πίνω πολύ πράσινο τσάι. Είναι συνήθεια ετών. Παίρνω φακελάκια, συνήθως από το φαρμακείο -γιατί εκεί βρίσκω αυτά που περιέχουν κι άλλα βότανα, όπως βαλεριάνα- και το πίνω ζεστό αρκετές φορές μέσα στη μέρα”, λέει η παρουσιάστρια που έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις προσπάθειες που έχει κάνει με τη βοήθεια διαιτολόγων προκειμένου να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την ενοχλούσαν και να μείνει skinny.


“Η διαφορά που έχω δει στην κατακράτηση, στην κυτταρίτιδα και στο πρήξιμο είναι μεγάλη. Το καλό με το πράσινο τσάι είναι ότι όταν δεν έχεις τη δυνατότητα μες στη μέρα να το φτιάχνεις ή δεν σου αρέσει πολύ η γεύση του, μπορείς να παίρνεις εκχύλισμα από το φαρμακείο. Πίνεις 10 σταγόνες κάθε πρωί. Το έχω δοκιμάσει…».Περισσότερες φωτογραφίες στο περιοδικό You που κυκλοφορεί, Τετάρτη 16/11Youweekly.gr:
This entry was posted in :