Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Τι λένε τα ζωδια για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.
ΚΡΙΟΣ


Ο Κριός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα είναι αρκετά ήρεμος και ισορροπημένος, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα του δημιουργούσαν πρόβλημα και τον αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια, ώστε να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, μην ξεχνάς ότι ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο και μπορεί γρήγορα να σου φέρει αυτό που ζητάς, αρκεί να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια…
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Κριός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στη δουλειά του είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να σταθεροποιήσει τις διάφορες καταστάσεις που του ξεφεύγουν από τον έλεγχο και του δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Ασχολήσου κυρίως με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 μπορεί να πραγματοποιήσει ό,τι βάλει στο μυαλό του! Αυτό θα φανεί έντονα, καθώς θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω του. Σε αυτή την κατεύθυνση θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες, οπότε μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δε σε καλύπτουν. Είναι ώρα να σταματήσεις τους συμβιβασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Ταύρος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στα επαγγελματικά του χρειάζεται να δείξει πολύ προσοχή και ετοιμότητα. Είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες να παρουσιαστούν, αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσεις να αποφύγεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση που δε θα τον αφήσει να λειτουργήσει σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις λίγο περισσότερο το σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Αλλά προσοχή, να μη βιαστείς γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που θα σε κρατήσουν πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Δίδυμος σήμερα στα επαγγελματικά του καλό είναι να μείνει σταθερός και να αφήσει τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, εξακολουθούν να σε αγχώνουν. Με λίγη προσοχή και καλύτερη οργάνωση όμως, θα τα καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έχει θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει, αρκεί να είσαι έτοιμος να το δεχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Καρκίνος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στα επαγγελματικά του χρειάζεται να δείξει ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα σε συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.


ΛΕΩΝ
Ο Λέων σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 δε θα είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί. Αυτό, αγαπητέ Λέοντα, δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα το μετανιώσεις και θα σου δημιουργήσει προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σου. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από κοντά του, με τον φόβο ότι δε θα σε καταλάβει. Αν πάλι είσαι μόνος, πάρε την απόφαση να κάνεις την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Η μέρα είναι καλή για τέτοιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Λέων σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στα επαγγελματικά του πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή, γιατί το σημερινό πλανητικό σκηνικό δε σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, καθώς μια λάθος κίνηση θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και θα σου δημιουργήσει επιπλέον χρέη

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα προβληματιστεί αρκετά. Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ότι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να δεις θετικά αποτελέσματα και κυρίως αισιόδοξη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Παρθένος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στη δουλειά του θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις και απαιτήσεις. Με λίγη προσοχή όμως και χωρίς εκνευρισμό, θα καταφέρεις πολλά. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις του είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να προλάβει να τις διευθετήσει όλες. Ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου, τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχικά. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Διαφορετικά δε θα μπει ποτέ μία σειρά στη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου και επίλεξε το διάλογο, ακόμα κι αν είναι να συζητήσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Μια καλή κουβέντα μόνο να σε ευνοήσει μπορεί. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μη χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και ψάξε να βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Ζυγός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα δει τα επαγγελματικά του να αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά του φυσικά, συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και πρέπει να το διευθετήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα κάνει πολλές σκέψεις για το μέλλον του και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσει να υλοποιήσει τις όποιες επιδιώξεις του. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε τη βοήθεια τους και μίλησε τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν και όλα όσα προτείνεις γίνονται δεκτά από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, έχοντας την αυτοπεποίθησή σου πολύ ψηλά, αφού οι πλανήτες είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ο Σκορπιός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στα επαγγελματικά του διανύει μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά του λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, γιατί με λίγη προσπάθεια μπορείς να τα χειριστείς και να τα ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έχει μία ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα και οι υποχρεώσεις του θα αυξάνονται ώρα με την ώρα. Δείξε λοιπόν, την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα που θα προκύψουν, εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά σου χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός, ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα η επαφή σου με τους γύρω ευνοείται και καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες, γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να κρύβεται το άλλο σου μισό…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Τοξότης σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στα επαγγελματικά του θα μπορέσει να δώσει κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που τον απασχολούν εδώ και καιρό. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, ώστε να μη χάσεις καμιά ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έχει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες για να πετύχει αρκετά από αυτά που θέλει. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου που θα δημιουργήσει εμπόδια στη δυναμική στάση που πρέπει να επιδείξεις για να πετύχεις όσα θέλεις. Άφησε στην άκρη τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου συγκεντρωμένος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, ειδικά με κάποια άτομα που θα σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις άλυτες εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Ανάκτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει, οπότε ετοιμάσου για φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Αιγόκερως σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στον επαγγελματικό του τομέα οφείλει να λειτουργήσει με γνώμονα τη λογική. Έτσι, θα καταφέρεις πολλά από αυτά που επιδιώκεις. Ωστόσο, πρέπει να δείξεις προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου και να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή επίσης. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ανοίγματα μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 ενδεχομένως να έρθει αντιμέτωπος με μυστικά και σχόλια που θα του κάνουν εντύπωση. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αποκαλύψεις τη γνώμη σου και τις απόψεις σου πουθενά και σε κανέναν. Μείνε ουδέτερος και χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σου και πρέπει να προσέξεις για να μην προκαλέσεις τσακωμούς. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Γενικά, προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σε όσα έχει να σου προτείνει, γιατί θα είναι για το καλό της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά χρειάζεται προσοχή για να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μην παρασύρεσαι από την πρώτη εντύπωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Υδροχόος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 στα επαγγελματικά του δε θα τα πάει καθόλου άσχημα. Ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά καλύτερα να μη δώσεις περισσότερη σημασία από όσο χρειάζεται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες και προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος στις αγορές σου, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις, που θα του χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να τα προλάβεις, για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με το σύντροφό σου, που θα κάνουν και τους δύο σας να χαρείτε. Πάρε πρωτοβουλίες και μην το πολυσκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και βρες ξανά τη χαμένη σου αυτοπεποίθησή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο Ιχθύς σήμερα στα επαγγελματικά χρειάζεται όλη του την ενέργεια. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση ή ακόμα και μια εξέλιξη στη θέση που βρίσκεσαι. Προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις! Οφείλεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, ό,τι κι αν προκύψει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου και θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να μη χαθείς στα χρέη.

πηγη