Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/12/2016

Κριός♈
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «βγάλεις το φίδι από την τρύπα» σε μια μάλλον μπερδεμένη υπόθεση στην καριέρα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την κοινωνικότητα σου κι είναι πιθανό να κάνεις κάποιες «χρήσιμες» γνωριμίες ή να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς όμως λόγους. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για μελέτες, σπουδές και οτιδήποτε «κουραστικό» ή χρονοβόρο, αντίθετα σε καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις.
Ερωτικά
Είσαι σε μια φάση όπου «μαζεύεις» εύσημα, διαμορφώνοντας ένα αρχικό πλαίσιο προσέγγισης που... αύριο-μεθαύριο μπορεί να σου αποδώσει. Ίσως όμως πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ένα πρόσωπο που δεν εκφράζει φανερά τον έρωτα του αλλά είναι εκείνο που μπορεί να σου ταιριάζει περισσότερο.

Ταύρος♉
Γενικά
Τόσο ο ανάδρομος Ερμής, όσο και η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα δεν ευνοούν τόσο τις «εξωστρεφείς» δράσεις, όπου αναμένεται να υπάρξουν εμπόδια ή ακυρώσεις. Αντίθετα όμως αν αποφασίσεις να μείνεις μόνος/η σου ή με συντροφιά ένα πολύ στενό κύκλο ατόμων, θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς κάποιες «εκ βαθέων» εξομολογήσεις, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πιο πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη καλείσαι να τοποθετηθείς απέναντι σε θέματα οικονομικής διαχείρισης.
Ερωτικά
Φίλοι και γνωστοί εξακολουθούν να μπλέκονται στα προσωπικά σου, ζητώντας σου... ενίοτε να πράξεις κι εσύ το ίδιο. Εδώ είναι όμως που μπορεί να ισχύσει η γνωστή παροιμία με τα πίτουρα και τις κότες, πολύ περισσότερο που φαίνεται να υπάρχει έλλειμμα αξιοπιστίας!


Δίδυμοι♊
Γενικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη, συζητήσεις και αναζητήσεις θα μπορούσαν να συμβάλλουν στο να συγκροτήσεις αποτελεσματικές συμμαχίες, αν κατάφερνες να δεις και την άλλη πλευρά ενός ζητήματος. Το πιθανότερο όμως είναι να συμφωνήσεις ότι... διαφωνείς, χωρίς να προκύψει κάποια σύνθεση! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα αλλά αν προκύψει κάποια διαμάχη με ένα ισχυρό πρόσωπο, εξάντλησε πρώτα κάθε περιθώριο συμβιβασμού.
Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που θέλεις αλλά σημασία έχει το τι μπορεί να έχεις. Κάποιο εμπόδιο δεν σου επιτρέπει να βρεθείς δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς και μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα. Αντίθετα όμως σε προσεγγίζουν άτομα που ενδιαφέρονται για σένα κι ας... μην τους/τις θέλεις!

Καρκίνος♋
Γενικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη, μια αδιαθεσία μπορεί να σε κρατήσει μακριά από δραστηριότητες που είχες προγραμματίσει αλλά τελικά όλο αυτό μπορεί να σου κάνει καλό, αφού οι συναντήσεις και οι επαφές που είχες κατά νου δεν θα έφερναν κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Χαλάρωσε λοιπόν κι άσε τους άλλους να «κοπανιούνται»! Εξ άλλου απ’ ότι φαίνεται ένας συνεργάτης ή «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σου αλλά και να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου.
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να «παγώνει» τις προοπτικές μιας νέας σχέσης, αναθερμαίνοντας ταυτόχρονα τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης με «πρώην». Μπορεί όμως να πρόκειται και για μια απλή επικοινωνία «για να θυμηθείτε τα παλιά», χωρίς περαιτέρω εξελίξεις.

Λέων♌
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου οι υποσχέσεις από άλλους/ες... δίνουν και παίρνουν, ίσως όμως πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, αφού τα περισσότερα από αυτά που λέγονται ή αναδύονται ως προοπτικές είναι μάλλον απίθανο να πραγματοποιηθούν. Ωστόσο μπορείς να αποκομίσεις κάποιο άμεσο όφελος, αν κινηθείς αποφασιστικά προς τα εκεί που σε οδηγεί το ένστικτό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεθείς με πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Σελήνη διευρύνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές σου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου «ετοιμάζει» μια ευχάριστη συνάντηση με ακόμη πιο... ευχάριστη συνέχεια! Αν λοιπόν είσαι ανοικτός/η στις «ήπιες» προκλήσεις, θα έχεις αυτό που ποθείς! Παρθένος♍
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να δράσεις «εδώ και τώρα», κάποιοι όμως φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη, προβάλλοντας αντιρρήσεις και εμπόδια. Αν θέλεις λοιπόν να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει πρώτα να χαράξεις την στρατηγική σου, καταφεύγοντας σε δοκιμασμένες «συνταγές». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση, είτε πρόκειται για κάποιους... έκτακτους μουσαφίρηδες, είτε για μια δική σου προσωρινή αλλαγή «έδρας»!
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί με συναισθηματικές παλινδρομήσεις και με την συνδρομή του Άρη στους Ιχθύες τα διλήμματα σου μάλλον θα... πολλαπλασιαστούν! Σε καμία περίπτωση πάντως μην θεωρήσεις κάποια εξέλιξη ως οριστική.

Ζυγός♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς αποτέλεσμα, αφού όλο και κάτι θα... αποκομίσεις από την ανάπτυξη των δημοσίων σχέσεων σου. Παράλληλα, με τον Άρη να επηρεάζει τα εργασιακά σου, δεν αποκλείεται να κληθείς να συμβιβάσεις κάποιες έντονες διαφορές μεταξύ συναδέλφων κι ίσως αυτή είναι η καλύτερη λύση, αφού δείχνει δύσκολο να τα... βρουν από μόνοι τους! Επιπλέον, μην παραλείψεις να γυμναστείς, έστω και για λίγο.
Ερωτικά
Η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι δεδομένη, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Φαίνεται όμως να απουσιάζει η αξιοπιστία, οπότε αν δεν θες να μπλέξεις σε περιπέτειες, τότε κράτα τις θετικές εντυπώσεις και... στρίψε α λα γαλλικά! 

Σκορπιός♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε κάποια επιπλέον έξοδα, που θα διαταράξουν προσωρινά τις οικονομικές ισορροπίες σου, ωστόσο θα σου δώσει και την ευκαιρία να «ισοφαρίσεις» τις όποιες απώλειες, είτε περικόπτοντας έξοδα, είτε προβαίνοντας σε μια «εμπνευσμένη» κίνηση. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης... επιμένει να σε ταλαιπωρεί με τα «καπρίτσια» ή τους.. μπελάδες των αγαπημένων σου και τελικά ίσως να μην αποφύγεις ένα ξέσπασμα-καβγαδάκι, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να σε «προξενέψει» με έναν δυναμικό αλλά και απαιτητικό χαρακτήρα, που όμως έχει και διακριτές ευαισθησίες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοίμασε τον εαυτό σου για μια μικρή κρίση, που μπορεί να είναι και προϊόν παρεξήγησης.


Τοξότης♐
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, σε καλεί να ξεδιπλώσεις τις αρετές σου δείχνοντας σε όλους το τι μπορείς να κάνεις όχι μόνον στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνον το αν θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημα σου, ώστε να καρπωθείς αυτά που πραγματικά σου αξίζουν. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε θέλει μαχητή, σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα, πρόσεξε όμως μήπως οι κινήσεις σου είναι σπασμωδικές ή αυθαίρετες, δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα.
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο και τα μέσα να «κερδίσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το θέμα όμως είναι τι... γίνεται μετά, αφού φαίνεται δύσκολο να διατηρηθεί μια σχέση που προέκυψε από παρορμήσεις της στιγμής. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να καλύψεις ισότιμα τις υποχρεώσεις σου με τις στιγμές διασκέδασης.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν ποικίλες διεργασίες και επαφές, που ακόμη κι αν δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα, θα σε βοηθήσουν να «πάρεις πόντους» στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, φαίνεται πως μπορείς να «πετύχεις με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», ύστερα από μια απόφαση-έμπνευση της στιγμής. Παράλληλα όμως με την Σελήνη στον Τοξότη να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση δεν θα ήταν σκόπιμο να υπερβείς το μέτρο των δυνατοτήτων και των... αντοχών σου!.
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πόλο έλξης παλαιών υποθέσεων, που αναζητούν είτε την δικαίωση τους, είτε μια δεύτερη ευκαιρία κι εσύ βέβαια στην φάση που είσαι τέτοια χατίρια δεν... χαλάς! Επιπλέον ίσως έχεις μια συναρπαστική περιπέτεια σε ταξίδι. 

Υδροχόος♒
Γενικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη ίσως να προβληματιστείς από την στάση φίλων ή γνωστών, που επιδιώκουν να γίνουν όλα όπως τα θέλουν. Από την δική σου πλευρά πάντως καλό είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση, ενώ αν σου ζητηθεί να βοηθήσεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, κάντο, διασφαλίζοντας όμως πρώτα τα συμφέροντα σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική επιτυχία αν κινηθείς με βάση την διαίσθηση και όχι την λογική σου.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που εσύ έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου σε κοινωνικές ή φιλικές υποθέσεις, διακινδυνεύοντας να χάσεις τον χρόνο σου, η Αφροδίτη σου... ανοίγει πόρτες και καλά θα κάνεις να την ακολουθήσεις, αφήνοντας τις «καυτές πατάτες» στα χέρια εκείνων που τις «έψησαν»!

Ιχθύες♓
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού μπορεί να πέσουν όλα επάνω σου! Σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, καταφεύγοντας αν χρειαστεί σε κάποιες επιτυχημένες «συνταγές». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά, με δεδομένη την ευελιξία σου και την ικανότητα σου να επικοινωνείς «με κάθε καρυδιάς καρύδι», δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να αξιοποιήσεις ή να αντιμετωπίσεις.
Ερωτικά
Ούτε τα «παιχνίδια», ούτε οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σου λείψουν, για την ώρα όμως είναι δύσκολο να προκύψει κάτι «χειροπιαστό» ή «επίσημο», τουλάχιστον στην... πραγματική ζωή σου. Αν βέβαια θέλεις να «ντοπαριστείς» κι άλλο ερωτικά, κανείς δεν σε εμποδίζει!astrology.gr