Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Μητέρα 4 παιδιών δεν μπορεί να πληρώσει την θεραπεία του καρκινοπαθή άντρα της, μέχρι που συμβαίνει κάτι απρόσμενο που την κάνει να κλάψει από χαρά.

Μητέρα 4 παιδιών δεν μπορεί να πληρώσει την θεραπεία του καρκινοπαθή άντρα της, μέχρι που συμβαίνει κάτι απρόσμενο που την κάνει να κλάψει από χαρά.
Φροντίστε να έχετε χαρτομάντηλα δίπλα σας γιατί θα τα χρειαστείτε για την ιστορία που ακολουθεί…
Ποτέ δεν ξέρουμε τι μάχες δίνουν οι άνθρωποι πίσω από τα όμορφα χαμόγελά τους και πίσω από την αξιοπρέπεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές για την Jessica Reboredo, μια νεαρή μητέρα τεσσάρων παιδιών. Στο εστιατόριο Λας Βέγκας Chili όπου εργάζεται ως σερβιτόρα, την περίμενε μια έκπληξη, μια χαρούμενη τροπή που δεν φανταζόταν μέσα στις τρομερές υποχρεώσεις και τη δυστυχία της.
screen-shot-2016-12-04-at-11-05-20-am
Η νεαρή μητέρα συνάντησε τον σύζυγό της, Ρότζερ, μέσω ενός κοινού φίλου. Η έλξη του ενός για τον άλλο ήταν άμεση, ένας θυελλώδης έρωτας με την πρώτη ματιά. Οι δύο έγιναν αχώριστοι και σύντομα παντρεύτηκαν. Στη συνέχεια, άρχισε να αυξάνεται η ευτυχισμένη οικογένειά τους. Οι δύο είναι περήφανοι γονείς ενός 4χρονου παιδιού, 2 δίχρονων διδύμων και ενός μωρού 6 μηνών.
screen-shot-2016-12-04-at-10-59-21-am
Κρυφές κάμερες τοποθετήθηκαν σε όλο το χώρο εργασίας της Jessica δείχνοντας το όμορφο πρόσωπο που έχει και πόσο λάμπει όταν μιλάει με περηφάνια για τα 4 παιδιά της, αποκρύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται καθημερινά να τα βγάλει πέρα.

screen-shot-2016-12-04-at-11-02-11-am
Αυτό συμβαίνει γιατί o έρωτας της ζωής της Jessica παλεύει να μείνει ζωντανός.
Ο Roger διαγνώσθηκε την πρώτη φορά με καρκίνο των όρχεων. Έχει πλέον εξαπλωθεί στο στομάχι του και στους πνεύμονές του. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή ώστε έπρεπε να διακομιστεί σε ένα νοσοκομείο στο Λος Άντζελες για να λάβει την ειδική θεραπεία που χρειαζόταν.
screen-shot-2016-12-04-at-10-59-50-am
Τώρα, η Jessica πηγαινοέρχεται από το Λας Βέγκας στο LA σε κάθε ευκαιρία και σε όσα ρεπό παίρνει. Είναι δύσκολο και δυσβάσταχτο οικονομικά. Μια κατάσταση όπως αυτή θα έκανε οποιονδήποτε να νιώσει πληγωμένος και αβοήθητος, αλλά η Jessica αντιθέτως εργάζεται πιο σκληρά και κάνει ό,τι μπορεί για την οικογένειά της. Χάρη στην πρώην δασκάλου του δημοτικού σχολείου της, που έμεινε κοντά της, η Τζέσικα τελικά θα καταφέρει να δει περισσότερο τον άντρα της.
Με τη βοήθεια του FOX5 Surprise Squad, η Τζέσικα άρχισε να λαμβάνει άπειρα φιλοδωρήματα για τη σκληρή δουλειά της. Οι δήθεν πελάτες την έκαναν να κλάψει όσο και εμάς όταν είδαμε το βίντεο. Κάθε φορά, η χαμογελαστή σερβιτόρα τους ευχαριστεί, λέγοντας πόσο μεγάλη είναι η καλοσύνη τους και πόσο θα την βοηθήσουν.
Αλλά τα φιλοδωρήματα δεν είναι το μόνο που θα πάρει η Τζέσικα από αυτή την εκπομπή…Μόλις δείτε το βίντεο θα γεμίσετε θετική ενέργεια και θα ξαναπιστέψετε στην καλοσύνη των ανθρώπων.

Όταν, μάλιστα, τη ρωτάνε πώς τα καταφέρνει, η Τζέσικα απαντάει “Να κρατάτε το κεφάλι ψηλά και να χαμογελάτε. Όσο χαμογελάτε, θα τα καταφέρνετε.”


Πηγή: diaforetiko.gr | Tο διαβάσαμε εδώ