Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Πριν 7 χρόνια την έκαψε ζωντανή ο ψυχικά διεστραμμένος σύζυγός της. ευτυχώς, σήμερα δείχνει πολύ διαφορετική…Η Αudrey Mabrey είναι μια ηρωίδα. Επτά χρόνια μετά από μια τρομακτική επίθεση, η Mabrey είναι αναμφίβολα μια έμπνευση για όποιον θέλει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.


Το 2009, ο σύζυγός της Mabrey, ο Christopher Hanney, την χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Πάνω από το 80 τοις εκατό του σώματός της κάηκε.

Ο Hanney καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, συν 60 έτη. Σήμερα, η Mabrey έχει γίνει συνήγορος οικιακής βίας, δίνοντας την βοήθειά της σε όσους έχουν προβληματικές σχέσεις.


Το ατύχημα έθεσε την Mabrey σε κώμα για έξι εβδομάδες. Όταν ξύπνησε, δεν αναγνώριζε τον εαυτό της.

Αναφέρει: «Όταν είδα τον εαυτό μου μετά το ατύχημα, τρελάθηκα. Δεν με αναγνώριζα. Την ίδια στιγμή, είπα στον εαυτό μου: με έκαψε εξωτερικά, δεν πρόκειται να τον αφήσω να με κάψει συναισθηματικά ή διανοητικά.»

Η Mabrey έκανε την επιλογή να αγωνιστεί για τη ζωή της, την αξιοπρέπειά της και το θαρραλέο πνεύμα της.

«Είμαι επτά χρόνια έτσι. Είμαι ακόμη στη διαδικασία χειρουργικών επεμβάσεων. Υπάρχουν πράγματα από αυτή τη ζημιά που θα τα κουβαλάω για πάντα», είπε.

Αυτό το έτος, η Mabrey, έλαβε αισθητικές και επανορθωτικές επεμβάσεις για να επιλύσει ορισμένες από της επιπλοκές της. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, χάρη σε μια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργάνωση που παρέχει διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις για τα θύματα της βίας.

Δείτε την εκπληκτική της μεταμόρφωση στο βίντεο παρακάτω!