Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Έγινε διαγωνισμός για το πιο "ωραίο γυναικείο γατάκι" και αυτές είναι οι νικήτριες...Όσο παράδοξο και αν ακούγεται τον Ιούνιο του 2015, διοργανώθηκαν τα πρώτα καλλιστεία αιδ0ίου. Ο λόγος ήταν καθαρά εμπορικός.
Η βιομηχανία των...ρ0ζ ταινιών που μετρά δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, αναζητά ιδανικά μοντέλα με γυναικεία "γατάκια" για τα ιδανικά "ροζ" παιχνίδια των ανδρών.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου για το διαγωνισμό, οι συμμετέχουσες θα μπορούσαν να κερδίσουν μέχρι και 5.000 δολάρια, μόνο για μια απλή φωτογράφηση στο "γατάκι" τους, ενώ η εικόνα θα αναρτούνταν με συγκεκριμένο hashtag στο διαδίκτυο και άγνωστοι άνδρες θα ψήφιζαν.


Οι φιναλίστ του διαγωνισμού ωστόσο έπρεπε μετά τη νίκη τους να περάσουν μια λίγο πιο ενοχλητική διαδικασία φωτογράφισης.

Σε ένα βίντεο της Elite Daily, οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού, που ανακοινώθηκαν τον Ιούλιο, πέταξαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία,και την Ουγγαρία στο Λος Άντζελες, ώστε τα αιδοία τους να σκαναριστούν από 3D σαρωτή.
Οι νικήτριες κάθονται σε ένα κρεβάτι, με τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κουκούλες και παίρνουν τις κατάλληλες (ακατάλληλες) πόζες, ώστε να γίνει η σάρωση. Και οι τρεις τους θεώρησαν αρκετά άβολη τη διαδικασία, αλλά με τη βοήθεια του υπεύθυνου του διαγωνισμού, Sloan, τα πράγματα κύλησαν αρκετά ομαλά.