Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

«Ο Λιάγκας μου έκανε μεγάλη ζημιά με τα σχόλια του! Τώρα που χώρισε θέλει να λένε τα ίδια;» – Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει!

Σε λίγες ημέρες μπαίνει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, με πολλά προβλήματα προς το παρόν, αλλά το παλεύει και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της,
καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Η Φωτεινή Ψυχίδου λατρεύει τον έρωτα, ζει για τον έρωτα και εξομολογείται στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα: «Χαίρομαι που και τα δύο παιδιά μου είναι από μεγάλους έρωτες!»


Τη γνωρίζω πολλά χρόνια και ξέρω ότι παραμένει μια δυναμική προσωπικότητα, που ναι μεν κάποιες φορές αγγίζει την υπερβολή, αλλά αυτός είναι ο λόγος που την αγαπάμε… Λίγο πριν πάει στη γενέτειρά της, την Καλαμάτα, μαζί με την 8χρονη κόρη της που απέκτησε με τον Μπάμπη Στόκα, την ξεμοναχιάζουμε και την ανακρίνουμε κανονικά. Εκείνη, αυθόρμητη όπως είναι, δεν μασάει τα λόγια της και μιλάει για όλα…


Μόλις έγινε γνωστή η σχέση σου με τον Δημήτρη άρχισε ένας πόλεμος από fans, οι οποίοι σε βαρούσαν. Μια κατάσταση που δεν σου άξιζε…


«Ήταν δύσκολα. Δεχόμουνα απειλητικά μηνύματα και μου μιλούσαν άσχημα, με έβριζαν στους λογαριασμούς μου στα social. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βρίσκεσαι αντιμέτωπη με οργανωμένα fan club.»


Πώς το αντιμετώπισες;


«Μπήκα στη διαδικασία να ψάξω από πού έρχονται αυτά και είδα ότι είναι από παιδιά 12-15 ετών, εκεί ηρέμησα. Κατάλαβα ότι αγαπάνε τους καλλιτέχνες τους, γι’ αυτό τα έλεγαν αυτά.»


Έδωσες μια συνέντευξη και είπες ότι στον γάμο σου με τον Στόκα «σε έφαγε ο καναπές» και σου έσυραν τότε τα χίλια μύρια όσα…


«Ναι, και θυμάσαι που έκαναν την τρίχα τριχιά. Μου έκανε μεγάλη ζημιά ο Λιάγκας τότε με τους σχολιασμούς του στην εκπομπή, τη μεγαλύτερη μη σου πω, με διέλυσε. Έλεγε: «Δεν ντρέπεται να μιλάει έτσι για τον πατέρα του παιδιού της;» και «Το κινητό του μακαρίτη χτυπάει μέσα στο μνήμα».»


Τον πήρες ένα τηλέφωνο;


«Όχι. Του μετέφερα ότι με πείραξε και ότι ήταν πολύ αυστηρός. Αυτό πούλαγε όμως.»


Για το διαζύγιό του τι έχεις να πεις;


«Δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου. Εκείνοι ήταν δεμένο ζευγάρι –τουλάχιστον έτσι φαίνονταν–, μαζί από το πρωί έως το βράδυ. Εγώ αναρωτιέμαι τώρα που είναι και αυτός σε αυτή την ευάλωτη φάση πώς θα του φαινόταν να έλεγε κάποιος ένα ανάλογο σχόλιο; Εύχομαι από την καρδιά μου να μην του συμβεί.»Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Φωτεινής Ψυχίδου στο περιοδικό You που κυκλοφορεί Τετάρτη 07/12 μόνο με 1,5€Youweekly.gr:
This entry was posted in :