Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Έξαλλη η Χρυσούλα Διαβάτη: «Αισθάνομαι ξένη, μετανάστρια στον τόπο μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ήταν παραμονή Χριστουγέννων η Χρυσούλα Διαβάτη και μιλώντας για τη γιορτή των Χριστουγέννων δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την γιορτινά στολισμένη Αθήνα που όμως «φέρει» πάνω της ξένα ήθη και έθιμα.

«Η Αθήνα είναι τώρα ένα μέρος που με απωθεί. Στεναχωριέμαι που ζω σε αυτή την πόλη την τόσο απομονωμένη και επίσης με στεναχωρεί να βλέπω όλο επιγραφές Merry Christmas, Happy New Year. Δεν είδα ελληνικά και λέω γα όνομα του Θεού. Αισθάνομαι ξένη, μετανάστρια στον τόπο μου. Και δεν μπορώ να νιώσω χαρά και ευτυχία, παρά τη νιώθω σε στενό οικογενειακό κύκλο,
μέσα στην οικογένεια μου μόνο. Αφού με ενοχλούν και τα στολίδια. επίσης με ενοχλεί που στολίζουν τόσο νωρίς. Στολίζαμε για να νιώσουμε ότι έρχονται Χριστούγεννα. Ερεθίζει αυτό τον άλλον να πάει να ψωνίσει; Εμείς έχουμε δικά μας ήθη και έθιμα, τα έχουμε ξεχάσει, έχουμε ξεχάσει τις ρίζες μας και έχουμε γίνει μαϊμούδες και πίθηκοι και προσπαθούμε να μιμηθούμε ό,τι κάνουν οι ξένοι που δεν είναι ούτε της ιδιοσυγκρασίας μας, ούτε του κλίματος μας, ούτε της πατρίδας μας» είπε η ηθοποιός.This entry was posted in :