Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Στη φόρα ο κρυφός χαρακτήρας της Μενεγάκη! Η γραφολόγος την κάνει φύλλο και φτερό!Η Γιουλίκα Δασκαλοπούλου είναι ένας άνθρωπος που ειδικεύεται στην «ανάγνωση» του γραφικού χαρακτήρα των ανθρώπων.
Και τώρα το κάνει για την Ελένη Μενεγάκη, χρησιμοποιώντας το ιδιόχειρο σημείωμα που απέστειλε η παρουσιάστρια στους δημοσιογράφους λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της για την φετινή σεζόν. Δείτε, λοιπόν, τι λέει η ειδικός και τι αποκαλύπτει για την αγαπημένη παρουσιάστρια!
Ακούει τους πάντες, αλλά στο τέλος κάνει το δικό της» 
Λίγο πριν την πρεμιέρα της, η Ελένη Μενεγάκη, είχε στείλει μια απιστολή στους δημοσιογράφους, που την είχε γράψει η ίδια με τον προσωπικό γραφικό της χαρακτήρα, ο οποιός κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα της, σε όλα τα επίπεδα: προσωπικά και επαγγελματικά. «Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει ευφυϊα, η οποία της εξασφαλίζει διαύγεια σκέψης, καθαρή κρίση, και ικανότητα να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας. Έχει ξεκάθαρη αντίληψη για το σωστό και το λάθος, αντιλαμβάνεται μια κατασταση στη βασική της δομή, χωρίς να ασχολείται με τις λεπτομέρειες και δεν επηρεάζεται εύκολα από τη γνώμη των άλλων. Παρόλα αυτά πάντα ακούει τους άλλους, αλλά η τελική απόφαση στην οποία καταλήγει κατόπιν ώριμης σκέψης είναι πάντα δική της, καθώς διακατέχεται από βεβαιότητα για το αλάνθαστο και συνήθως οι λύσεις που δίνει είναι εύστοχες, χωρίς να ξεφεύγει από τα αρχικά της σχέδια.»

Διαίσθηση και ευαισθησία
Πέρα από τα επαγγελματικά της και τον τρόπο με τον οποίο δρα και συμπεριφέρεται σε αυτά, η γραφολόγος αναλύει και τη γενικότερη στάση ζωής της Ελένης Μενεγάκη: «Της αρέσει η καλή ζωή και απολαμβάνει την πολυτέλεια χωρίς να έχει έντονες υλιστικές τάσεις, καθώς προτιμάει τα χρήσιμα πράγματα. Της αρέσουν η καλή παρέα και η διασκέδαση, τα ταξίδια και είναι γεμάτη ζωή. Επίσης, λατρεύει την κίνηση, τις φυσικές δραστηριότητες και την επαφή με τη φύση και τους άλλους ανθρώπους. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και δίνει έμφαση στην εξωτερική εικόνα και στο πως οι άλλοι την βλέπουν. Απεχθάνεται την μοναξιά, είναι χαρούμενος και φλογερός άνθρωπος γι’αυτό και γοητεύει αμέσως τους γύρω της. Σκέφτεται και δρα σε σχέση με τον κόσμο και δίνει την εντύπωση της καλής ισορροπίας γιατί προσαρμόζεται εύκολα. Διαθέτει ευαισθησία και ικανότητα να καταλαβαίνει πράγματα με τη διαίσθηση, ενώ ταυτόχρονα διακατέχει και ευαίσθητη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους, είναι πρακτική, ευγενική και διαθέτει μεγάλη καρδια.»

 Youweekly.gr:
This entry was posted in :