Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

«Η Έλενα έχει πάει με έναν από τους τρεις μας»! Η «βόμβα» του Σάκη Ρουβά
Δεν είναι τρολιά. Δεν είναι ψέμα! Είναι πραγματική «on air» ατάκα του ΣάκηΡουβά που… «ταρακουνά συθέμελα» όλο το διαδίκτυο. Τι είπε ο απίστευτος Σάκης; Και… τελικά με ποιον από τους 3 η Έλενα Παπαρίζου…Είναι κούκλος, είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας σταρ των τελευταίων δεκαετιών, το πιο όμορφο χαμόγελο και ένα από τα καλύτερα σώματα, διαχρονικά, της ελληνικής ποπ. Και είναι ένα πραγματικά καλό και αφελές, ελέω πραγματικά ψυχής – «διαμάντι», παιδί, παρά το γεγονός ότι ήδη διανύει τη δεκαετία των δεύτερων «-άντα». Ο Σάκης Ρουβάς, κατά τη διάρκεια του The Voice, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το βράδυ, έριξε… «βόμβα»!! J

«On air» και ενώ οι coaches ανταγωνίζονταν για να «κερδίσουν» την εξαιρετικήΜαρία Ρούτη ο Σάκης Ρουβάς είπε… «Η Έλενα έχει πάει με έναν από τους τρεις μας»!! Και τα γέλια «έσπασαν» τους τοίχους.

Ο Έλληνας σταρ, που έχει πει αρκετά «διαμάντια», πάντα, όπως και αυτή τη φορά, που ότι και να του ξεφύγει παραμένει ο πιο γοητευτικός τραγουδιστής της Ελλάδας, έριξε «ρουκέτα» με την Έλενα Παπαρίζου, προς στιγμήν, να σαστίζει και μετά να «δίνει» με τη σειρά της, με το κοινό να παραληρεί από το «παιχνίδι» που γινόταν ανάμεσα στους coaches. «Δεν ξεχνιέσαι Σάκη», θα πει μετά χαμογελώντας η κορυφαία τραγουδίστρια της χώρας, με τον Ρουβά, έχοντας καταλάβει πώς ακούστηκε αρχικά η ατάκα του, να προσαυξάνει: «Δεν ξεχνιέσαι Έλενα»!

Επρόκειτο περί συνεργασίας!


«Φυσικά, αναφερόμαστε σε συνεργασία που είχε γίνει», είπε η Έλενα για να φύγουν οι συνειρμοί που είχε δημιουργήσει η κορυφαία ατάκα του Σάκη.
Θεοί!! Όλοι οι coaches. Πραγματικά. Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε το σόου, αναμένοντας και άλλες κορυφαίες δημιουργίες, αλλά και διαλόγους top ανάμεσα στους coaches. 4 καλλιτέχνες με πορεία, επίπεδο και πολύ χιούμορ.

This entry was posted in :