Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Ξεφτίλα: Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση Βατοπεδίου!

«Για κανέναν δεν στοχειοθετούνται οι αξιόποινες πράξεις της απιστίας, της απάτης, της ψευδορκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, που κατά περίπτωση τους αποδίδονται», ανέφερε

Απευθυνόμενη μάλιστα στους δικαστές που θα κληθούν εκδώσουν την τελική ετυμηγορία τους για την υπόθεση, η εισαγγελέας είπε: 

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κληρώθηκα εισαγγελέας δεν με ενδιέφερε αν στην υπόθεση τοποθετήθηκε ταμπέλα.Αν αποτέλεσε σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου. Με ενδιέφερε μόνο αν η συμπεριφορά των κατηγορουμένων όπως αποτυπώνεται στο βούλευμα στοιχειοθετεί τις αξιόποινες πράξεις που τους αποδίδονται και αν αυτές αποδεικνύονται.Κατά τη γνώμη μου δεν αποδεικνύονται οι αξιόποινες πράξεις». 


Από την πλευρά του ο συνήγορος του μοναχού Αρσένιου Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για «μία απόλυτα ορθή αγόρευση και τεκμηριωμένη στα νομικά και πραγματικά ζητήματα της υπόθεσης». 

Ο.κ Σάκης Κεχαγιόγλου δικηγόρος του κατηγορούμενου Κων. Γκράτσιου δήλωσε: " Η πλήρως θεμελιωμένη εισαγγελική πρόταση, για την οποία εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση μου, θέτει την όλη υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις". 


Πηγή: protothema.gr