Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Τα τρυφερά ενσταντανέ στα μπουζούκια – Πιο διαχυτικοί από ποτέ!


Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Τα τρυφερά ενσταντανέ στα μπουζούκια – Πιο διαχυτικοί από ποτέ!

Μπορεί ο έρωτας τους να κρατάει χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έχουν βρει την «χρυσή τομή», για την επιτυχία του γάμου τους!

Ο λόγος για την Τατιάνα Σταφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο…Ο φωτορεπόρτερ μας, λοιπόν, βρέθηκε στην «Ακτή Πειραιώς» το περασμένο Σάββατο για να έχει αυτό το φωτογραφικό υλικό από την έξοδο του Νίκου και την Τατιάνας, όπου μαζί τους ήταν και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος με την Μάρα Ζαχαρέα, που όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ ακούγοντας Μαχαιρίτσα, Κότσιρα, Νταλάρα και Γιάννη Ζουγανέλη!

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες μας, η Τατιάνα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να αγκαλιάζει και να κρατάει το χέρι του Νίκου Ευαγγελάτου.
Αν δεν ξέραμε το ζευγάρι θα νομίζαμε ότι είναι νιόπαντροι… Είναι γνωστό βέβαια πως η παρουσιάστρια είναι πολύ τρυφερή σύζυγος και κάνει τα πάντα για τον άντρα της ζωής της…
Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά και η παρέα απολάμβανε μια ξεχωριστή βραδιά κάτω από τις μελωδίες του έντεχνου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού…
Πηγή: Youweekly.gr.