Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Της γύρισε το μάτι! Πυρ και μανία η μάνα της Μενεγάκη: «Ελένη τι κάνεις; Σύνελθε…»
Στην Αθήνα, όπως όλα δείχνουν θα κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, μαζί με τα παιδιά.
Η Ελένη είχε προγραμματίσει ταξίδι σε εξωτικό προορισμό, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις της μητέρας της Ζέτας, ακύρωσε τις διακοπές. Ο φόβος μη συμβεί κάτι κακό μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλο τον πλανήτη, έκανε στην κυριολεξία έξαλλη τη Ζέτα Μισόκαλου, η οποία όπως αναφέρει το Λοιπόν, με ιδιαίτερα αυστηρό και επιτακτικό τόνο, ζήτησε από την κόρη της να ακυρώσει τη Χριστουγεννιάτικη απόδραση που προγραμμάτιζε.


«Ελένη, σύνελθε, υπάρχει παντού κίνδυνος. Δεν το βλέπεις; Πού θα πας με τα παιδιά;» φέρεται να της είπε. Και η Ελένη φαίνεται να το σκέφτηκε. «Το πιθανότερο είναι να περάσει όλες τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρωνιάς στο σπίτι της στα Μελίσσια, ωστόσο δεν αποκλείεται για λίγες μέρες μαζί με τον Μάκη και τα παιδιά να επιλέξουν κάποιο εσωτερικό προορισμό, όπως η Αράχωβα, το Καρπενήσι, ή ο Άγιος Αθανάσιος στη Βόρεια Ελλάδα», αναφέρει στο περιοδικό πρόσωπο που γνωρίζει καλά την παρουσιάστρια.


Youweekly.gr
This entry was posted in :