Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Πόσα;;; Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του Τζορτζ Μάικλ -Τι αναφέρει η διαθήκη του τραγουδιστή;
O ξαφνικός χαμός του Τζορτζ Μάικλ τους βύθισε όλου στη θλίψη. Αν και έχουν περάσει μόλις δυο μέρες τα δημοσιεύματα για το ποιος κληρονομεί την περιουσία του έχουν πάρει φωτιά.
Αν και όπως ακούγεται ο ίδιος υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρος δίνοντας αρκετά χρήματα σε φιλανθρωπίες, μετά από τρεις περίπου δεκαετίες στη μουσική σκηνή κατάφερε να αποκτήσει αμύθητη περιουσία, η οποία ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει ο ξένος τύπος ότι στη διαθήκη του αφήνει χρήματα στους αγαπημένους του φίλους Μάρτιν Κεμπ και τη σύζυγό του, τα παιδιά τους που τα έχει βαφτίσει και στις αδελφές του. Ενώ στον τελευταίο του σύντροφο Φάντι Φαουάζ, που ήταν και εκείνος που τον αντίκρυσε νεκρό, θα πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας. Αξίζει να αναφερθεί πως η περιουσία του αστέρα της ποπ δεν ήταν μόνο στην τράπεζα, αλλά είχε στην κατοχή του πολλά ακίνητα μια έπαυλη στο Όξφορντασαϊρ, αξίας 6,14 εκατ. δολ., μια αξίας 9,8 εκατ. δολ. στο Χάιγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο, ένα στούντιο στο Λος Άντζελες αξίας 3 εκατ. δολ. και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Σίδνεϊ 4,3 εκατ. δολ. Όπως επίσης είχε και ανεκτίμητα έργα τέχνης.
πηγή: Youweekly.gr
This entry was posted in :