Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ: Ο Ερντογαν δεν ετοιμάζει «Θέρμο Επεισόδιο» άλλα κανονική ΑΠΟΒΑΣΗ σε Ελληνικά νησιά πριν την ορκωμοσία του Τραμπ
Διαλύεται η Τουρκιά του Ερντογαν…


Η Τουρκιά θα πάψει να υπάρχει στον παγκόσμιο χάρτη. Το κράτος της Τουρκίας δεν θα υπάρχει ούτε η λέξη Τούρκος το πολύ σε 3-4 χρονιά.


Ο Ερντογαν τελικά θα έχει το ίδιο τέλος με τον Καντάφι.


Ο Ερντογαν λειτουργεί σαν να είναι λυσσασμένο θηρίο μέσα σε ένα κλουβί.


Το αντιλαλαμβανεται πλέον άλλα Θέλει να πετύχει σαν τους σουλτάνους του παρελθόντος άλλα τα σίδερα που του έχουν βάλει τον εμποδίζουν ψυχικά .


Αλλοπρόσαλλος είναι γενικά ο Τούρκος πρόεδρος και η συμπεριφορά του είναι ανήκουστη σε όλους μα σε όλους και όχι μονό στους Έλληνες άλλα και σε όλους τους άλλους λαούς με μοναδική εξαίρεση τους Αλβανούς…


Είναι κοντά στην Αλβανία για να έχει ένα μέτωπο δίπλα στην Ελλάδα όταν τελικά θελήσει να κτυπήσει την Ελλάδα.


Ο Γέροντας Παισιος παρομοίαζε την γείτονα χωρά την Τουρκιά με την αλεπού που όταν αντιλαμβάνεται το δόκανο και πάει να πιαστεί στην παγίδα τότε αρχίζει να πηδάει στα τέσσερα ποδιά της.


Ετσι και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογαν θα πιαστεί με τα τέσσερα σαν την αλεπού στο δόκανο όπως έλεγε ο Αγ. Παισιος….


Η πολίτικη εξουσία της Αγκυρας χοροπήδα σαν την αλεπού στα τέσσερα προκείμενου να αποφυγή την ρωσική αρκούδα από την μία άλλα και από τις άλλες πάμπολλες παγίδες που της έστησαν.


Από την μία ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Σύρια, το υπό ίδρυση κράτος του Κουρδιστάν, το Ιράκ , το Ιράν και η Ελλάδα.


Ακόμα και η Ελλάδα έστησε παγίδα και μάλιστα μία καλοστημένη παγίδα… και όχι από τους πολίτικους.


Αλλα είναι στημένη από άλλους….


Πιστεύει λοιπόν ο ερντογαν ότι τώρα είναι καλύτερη ευκαιρία να χτυπήσει την Ελλάδα.Γιατί η Ελλάδα είναι ο αδύναμος κρίκος … και νομίζει ότι με το να κάνει μία απόβαση σε κάποιο μεγάλο νησί, μεγάλο νησί και όχι μικρο νησί ούτε βραχονησίδα.Πολλοί στην Αθήνα μιλούν για Θέρμο επεισόδιο.


Δεν ετοιμάζουν οι Τούρκοι Θέρμο επεισόδιο, άλλα ετοιμάζουν κανονική απόβαση σε νησιά , Ετοιμάζουν πόλεμο έστω και με διάρκεια ολίγων ήμερων .


Ας μην νομίζουν στην Αθήνα οι πολίτικοι μας ότι θα είναι μονό ένα Θέρμο επεισόδιο όπως έγινε με τα Ίμια και θα μπορεί να ελεγχθεί πλέον από την Ουασιγκτον για να την ευχαριστήσουν όπως έκανε παλιά ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης τους Αμερικάνους για το ενδιαφέρον τους και για την παρέμβαση τους .


Σήμερα τον αλλοπρόσαλλο ψυχικά άρρωστο Τούρκο ηγέτη δεν τον ελέγχει η Αμερική, δεν τον ελέγχει ούτε η Ρωσία, δεν τον ελέγχει κάνεις .


Αλλωστε έναν άρρωστο τρελό ποίος θα τον ελέγχει, πάρα μονό τα φάρμακα μπορούν να τον ελέγξουν….


Και κάτι ακόμη σημαντικό σε σχέση με την Ρωσία…


Στην Ρωσία το 15 % που κατέχει σήμερα η τουρκιά και οι περιοχές αυτές αφορούν των πόντο και την Αρμενία άνηκαν στην σοβιετική ένωση του Στάλιν και παραχωρήθηκαν στην τουρκιά με την συνθήκη του καρς η την συνθήκη της Μόσχας οι οποία κάθε 25 χρονιά ανανεώνεται…


Το 2021 είναι το έτος που πρέπει να ανανεωθεί και ο Ρώσος πρόεδρος έχει πει ότι δεν θα την ανανεώσει αυτήν την φορά…και ο Ερντογαν αυτό το γνωρίζει καλά .


Από της ρωσικές συζητήσεις με την ηγεσία, μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορεί ο Ερντογαν να αντιλαμβάνεται την συρρίκνωση των εδαφών της χωράς του, από την ανατολική πλευρά και λόγο της ιδρύσεως του κουρδικού κράτους να την αντιστάθμιση με τα ανοίγματα του προς το Αιγαίο και την κατάληψή ελληνικών εδαφών.


Και αυτό σκέπτεται να επιχείρησή πριν την ανάληψή της προεδρίας στις ΗΠΑ, αν τελικά γίνει ανάληψή από τον εκλογεντα …


Δείτε το βίντεο…

 Πηγή