Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

«Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ» -Ποιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτή τη δήλωση
Στη γραμμή Παρασκευόπουλου και ένα βήμα παραπέρα πήγε ο… αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North.

Ο κ. Τσιρώνης, υπερασπίστηκε τις θέσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου για τη σημαία λέγοντας: «Ο κ. Παρασκευόπουλος ως βουλευτής πλέον και ως άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης έχει δίκιο θεωρητικά ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά και μην λαϊκίζουμε ανάμεσα στη σημαία που είναι το σύμβολο, που είναι οι σημαίες των δημοσίων κτιρίων, στις σημαίες που όλοι μας όσοι υπηρετήσαμε σε μάχιμες μονάδες και υπερασπιστήκαμε την πατρίδα μας όταν σηκώσαμε αυτή τη σημαία ως σύμβολο».


Συνεχίζοντας είπε ότι «η σημαία που αγοράζει ένας ιδιώτης από τον Κοκκώνη και την έχει ο ίδιος, αυτή η σημαία που δεν είναι δημόσια σημαία, δεν είναι σύμβολο, γιατί εκθέτουμε το σύμβολο με αυτόν τον τρόπο».


Και κατέληξε: «Άλλο πράγμα η σημαία που είναι αναρτημένη σε έναν ιστό δημόσια και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω απο τον Κοκκώνη. Εγώ προσωπικά ως Γιάννης Τσιρώνης θα υπερασπιζόμουν ακόμη και αυτή τη σημαία, αλλά δυστυχώς ζούμε σε δημοκρατία, κάποιοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά και με την πρώτη ευκαιρία προβαίνουν σε αυτές τις ασχημονίες, αλλά άλλο πράγμα να καταδικάσουμε πολιτικά τις ασχημονίες και άλλο να ποινικοποιήσουμε διαρκώς και με νόμους να προσπαθούμε να προστατέψουμε με την αξία μας. Ο πατριωτισμός μας φαίνεται από τις πράξεις. Εγώ ποτέ δεν θα ήθελα αυτό το πράγμα για το οποίο μάτωσαν οι πρόγονοι μου να πατιέται, να λερώνεται να πηγαίνει όπου να” ναι, αλλά άλλοι άνθρωποι, δυστυχώς διαφωνώ μαζί τους έχουν άλλη αντίληψη και κάνουν αυτές τις ασχημονίες».

Για την Χρυσή Αυγή είπε μεταξύ άλλων: «Η Χρυσή Αυγή είναι υπό δίκη οργάνωση. Αν θέλουμε να σεβόμαστε το κοινοβούλιο, καλώς ή κακώς αυτή είναι η δημοκρατία μας κάποιοι άνθρωποι τους ψήφισαν, καλώς ή κακώς. Εγώ προσωπικά στη βουλή ακούω με μεγάλη προσοχή πάντα τον κάθε βουλευτή είτε ανήκει στη Χρυσή Αυγή είτε ανήκει οπουδήποτε αλλού».

http://arouraios.gr/