Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη Επειδή Έσπασε Τον Εαυτό Της Στο Ξύλο. Μόλις Δείτε ΓΙΑΤΙ Το Έκανε, Θα Τα Χάσετε!

Συνελήφθη Επειδή Έσπασε Τον Εαυτό Της Στο Ξύλο. Μόλις Δείτε ΓΙΑΤΙ Το Έκανε, Θα Τα Χάσετε!

Εάν θυμάστε την ταινία “Ο ψευταράς“ του 1990, πιθανόν να θυμάστε την σκηνή όπου ο Jim Carey σπάει τον εαυτό του στο ξύλο μέσα στο μπάνιο πριν τη δίκη. Αυτό που κανείς δεν θα περίμενε όμως είναι να γίνει και στην πραγματικότητα, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη.

Η Jenny Peak είναι μια 33χρονη γυναίκα από το Σικάγο που πρόσφατα συνελήφθη από την αστυνομία για κάτι που περιέγραψαν ως τον πιο βάναυσο ξυλοδαρμό που είχαν δει εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τον πατριό της γυναίκας, οι δυο τους μάλωναν μέχρι που έβαλαν στοίχημα $12 πως η Peak δεν μπορούσε να χτυπήσει τον εαυτό της.
Δεν γνωρίζουμε αν το στοίχημα μπήκε υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ αλλά είναι αρκετά πιθανό. Αφού έβαλαν το στοίχημα, η Peak πήρε έναν λοστό και άρχισε να χτυπάει βίαια τον εαυτό της στο πρόσωπο και το κεφάλι, οπότε και κάλεσαν την αστυνομία. Όταν εκείνοι προσπάθησαν να παρέμβουν, πέταξε τον λοστό από το παράθυρο και συνέχισε να δίνει μπουνιές στον εαυτό της.

Είχε χτυπήσει τόσο πολύ που οι αστυνόμοι προσπάθησαν να την ρίξουν αναίσθητη για να μην συνεχίσει να χτυπάει τον εαυτό της.

“Ήξερα ότι μπορούσα να με βάλω κάτω, παρόλο που είμαι πολύ δυνατή.”


Αυτή είναι μία από τις δηλώσεις που έκανε στην αστυνομία, όπως και άλλες στις οποίες ήθελε να αποδείξει πως δεν φοβόταν τον εαυτό της. Δυστυχώς, τα $4,000 για τα ιατρικά έξοδα δεν θα τα πληρώσει ο πατριός της, παρόλο που είπε πως θα της δώσει τα $12 που είχαν βάλει για στοίχημα.

Η Peak κατηγορείται για αυτοτραυματισμό, καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας και της έκανε μήνυση ο πατριός της. Μάλλον αυτή η γυναίκα χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού, αφού ακόμα και μεθυσμένος ή ναρκωμένος, το να χτυπήσεις έτσι τον εαυτό σου δεν είναι κάτι φυσιολογικό