Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Αυτό το μικρό σπιτάκι φαίνεται πανέμορφο εξωτερικά. Περιμένετε όμως μέχρι να μπείτε στο εσωτερικό του!(φώτο)

Η εταιρία Cottage είναι γνωστή για την «οικοδόμηση κοινοτήτων τσέπης». Πρόκειται για μια εταιρεία που αξιοποιεί τη τάση για μικροσκοπικά σπίτια.

Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι χτίστηκε σε μια κοινότητα που κέρδισε το NAHB Builders Choice Grand & Merit Awards, καθώς και το Εθνικό Βραβείο Στέγασης το 2009. Θεωρείται ένα από τα πιο ευχάριστα μέρη για να ζήσει καθώς η περιοχή περιβάλλεται με 5 στρέμματα δασικών εκτάσεων και λουλουδιών. Το σπίτι μοιάζει με ένα σπίτι των ονείρων!


Ενώ πολλοί θαυμάζουν το εξωτερικό, είναι το εσωτερικό που κάνει την διαφορά. Ξεκινώντας με την υπέροχη θέα από την μπροστά βεράντα.Η μπροστινή βεράντα φαίνεται μικρή από τις φωτογραφίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι ιδανική για επισκέπτες και συγκεντρώσεις. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους καλεσμένους σας απολαμβάνοντας την ύπαιθρο.


Το εσωτερικό είναι απολύτως εκπληκτικό. Τα ψηλά ταβάνια δίνουν στο δωμάτιο μια αίσθηση ευρυχωρίας, και τα άφθονα παράθυρα βοηθούν το δωμάτιο να απορροφά όλο το φυσικό φως.


Το σαλόνι περιλαμβάνει ένα φεγγίτη, ο οποίος είναι τοποθετημένος σε πολύ βολικό σημείο του σπιτιού.Η γωνία αυτή σας δίνει ένα στιγμιότυπο από την κουζίνα, το σαλόνι και το πατάρι. Είναι σαφές ότι τα ψηλά ταβάνια παρέχουν πραγματικά την προσωπικότητά σε αυτό το μικρό εξοχικό σπίτι.


Η κουζίνα είναι πλήρους μεγέθους. Έρχεται με όλες τις απαραίτητες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου επιπλέον χώρο για το φαγητό και την προετοιμασία των γευμάτων.


Όταν θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο και την ύπαιθρο, φάτε το δείπνο σας σε αυτή την άνετη τραπεζαρία. Είναι ένα μικρό δωμάτιο που περιβάλλεται με παράθυρα που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα της Μητέρας Φύσης.


Η κύρια κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στον κύριο όροφο. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει συρόμενη πόρτα που μπορεί να ανοίξει στην θέα στο δάσος.


Το μπάνιο είναι εκπληκτικό. Επίσης, έχει χώρο για πλυντήριο.


Η θέα από το πατάρι δείχνει πόσο ψηλές είναι οι θολωτές οροφές.Αλλά μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο.


Επάνω υπάρχει ένα ακόμα μπάνιο το οποίο είναι πολύ βολικό ειδικά αν έχετε επισκέπτες.


Η θέα από την βεράντα τα λέει όλα. Δεν θα το λατρεύατε να μένετε εδώ;


athensmagazine.gr