Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Πώς να κάνετε την ηλεκτρική σας σκούπα να… αρωματίζει το σπίτι σαςΣίγουρα σας έχει τύχει να σκουπίζετε με την ηλεκτρική σκούπα και ξαφνικά να βγαίνει μια άσχημη μυρωδιάστον χώρο.
Πολλές φορές σκουπίζουμε και ο αέρας που βγαίνει από τους αεραγωγούς μυρίζει πολύ έντονα. Τι κι αν βγάζετε συνέχεια τη σακούλα, έχετε αλλάξει τα φίλτρα της σκούπας ή καθαρίζετε με ένα καθαριστικό υγρό το μέρος όπου μπαίνει η σακούλα, παρ΄όλα αυτά η μυρωδιά παραμένει.


Να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω πολύ καλά τα κάνετε και πρέπει να τα κάνετε για να καθαρίζετε τους μικροοργανισμούς που πάνε και φωλιάζουν στην κούπα και κάνουν πολύ κακό στην υγεία μας. 

Ωστόσο, το μυστικό για να σκουπίζετε και να μυρίζει όμορφα όλο το σπίτι κρύβεται στην σκόνη βανίλιας. Ναι, σε αυτές τις μικρές βανίλιες που βάζετε στα γλυκά. Τι θα κάνετε; Μπορείτε να την βάλετε στην σακούλα μέσα ή απλά μπορεί να την… ρουφήξει η σκούπα σας. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει αφού το σπίτι θα έχει μια ελαφριά μυρωδιά βανίλιας. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με κανέλα.

This entry was posted in :