Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Φρίκη: Μάνα κλείδωσε τα παιδιά της σπίτι χωρίς φαγητό μέρες για να πεθάνουν. Τι σοκαριστικό ανακάλυψαν οι αρχές [φωτο]Τι αποτρόπαιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι, που μια μάνα είχε κλειδώσει τα παιδιά της χωρίς φαγητό για να πεθάνουν;


Μια τραγική ιστορία από την Ουκρανία δημοσιοποιεί η βρετανική εφημερίδα The Sun. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, μια 20χρονη μάνα έφυγε από το σπίτι που έμενε στο Κίεβο γιατί θα πήγαινε να συναντήσει τον σύντροφό της, κλειδώνοντας μέσα τα δυο παιδιά της, την 2,5 ετών κόρη της και τον 1,5 έτους γιο της.Η αστυνομία εκτιμά πως τα δυο παιδιά φώναζαν για αρκετές μέρες, ενώ όπως είπε στο σπίτι υπάρχουν σημάδια πως τα παιδιά προσπάθησαν να δραπετεύσουν από τον χώρο.

Δυστυχώς, ο μικρούλης δεν άντεξε.

Άφησε την τελευταία του πνοή έξι μέρες μετά τη φυγή της μάνας του, ενώ η αδερφή του έζησε ακόμα 3 μέρες με το άψυχο σώμα του αδερφού της, μέχρι να διασωθεί από την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, το μόνο που είχε αφήσει η μάνα στο σπίτι ήταν κεριά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γείτονες, για περισσότερο από μια εβδομάδα ακούγονταν παιδικές κραυγές από το σπίτι, με τους ίδιους να καλούν τελικά την αστυνομία για να δουν τι συμβαίνει.

Συμπωματικά, μαζί με την αστυνομία στο σπίτι έφτασε και η μάνα η οποία συνελήθφη.Τώρα η μικρή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και εφόσον αναρρώσει οι αρμόδιες αρχές αναμένεται να αποφασίσουν για την τύχη της.

Δείτε τις φωτογραφίες: