Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Σοκάρει πασίγνωστος ηθοποιός: «Ο παππούς μου βίαζε εμένα και τον πατέρα μου. Ήταν γ@μ@μενος βιαστής» [φωτο]

Ποιος γνωστός ηθοποιός σοκάρει λέγοντας ότι ο παππούς του βίαζε τον ίδιο και τον πατέρα του;

Για τα όσα αρρωστημένα έχει ζήσει κατά την παιδική του ηλικία από τον παππού του που βίαζε τον ίδιο και τον πατέρα του, μίλησε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο Τιμ Ροθ.Ο ηθοποιός, Τιμ Ροθ, ο οποίος βραβεύτηκε για την ερμηνεία του σε ταινίες όπως Reservoir Dogs και Pulp Fiction, αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο πατέρας του βιάστηκαν από τον παππού του.

Ο Τιμ Ροθ παλαιότερα είχε εξομολογηθεί την κακοποίηση που είχε υποστεί, αλλά δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη, ούτε είχε αναφερθεί ότι υπήρξε θύμα και ο ίδιος του ο πατέρας.

Δείτε τη φωτογραφία:


Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Guardian, Rosy Carroll με αφορμή της νέα του τηλεοπτική σειρά Rillington Place, ο 55χρονος ηθοποιός Τιμ Ροθ είπε ότι ο πατέρας του, ο δημοσιογράφος Ernie Smith, αποχώρησε από το κομουνιστικό κόμμα της Βρετανίας τη δεκαετία του ’70, εν μέρει εξαιτίας της αποστροφής του στα σ@ξουαλικά σκάνδαλα.

«Ήταν ένα παιδί που είχε κακοποιηθεί», τόνισε ο Τιμ Ροθ «πέρασε απαίσια παιδική ηλικία και έπαιρνε αυτά τα θέματα σοβαρά», είπε και ξεκαθάρισε πως δεν κακοποιήθηκε από τον πατέρα του- όπως στην ταινία «The War Zone που σκηνοθέτησε, και που αφορά σε έναν πατέρα που κακοποιεί την κόρη του-, αλλά και οι δυο βιάστηκαν από τον παππού του.«Κακοποιήθηκε. Και εγώ κακοποιήθηκα. Αλλά δεν κακοποιήθηκα από εκείνον. Κακοποιήθηκα από τον άντρα που κακοποίησε και τον πατέρα μου… Ήταν ο πατέρας του. Ήταν ένας γ@…ος βιαστής.


Αλλά κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει. Γι αυτό ακριβώς έκανα το The War Zone».