Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Κτηνωδία: Πατέρας σκότωσε το νεογέννητο Μωρό του με τον ΠΙΟ Άρρωστο Τρόπο γιατί δεν σταματούσε να Κλαίει.Ένας άντρας από το Ηνωμένο Βασίλειο κρίθηκε ένοχος επειδή κακοποίησε τον 7 μηνών γιο του μέχρι θανάτου. Ο 20χρoνος Kane Kennedy παραδέχτηκε ότι έπιασε τον γιο του,
Oskar Jobey-Kennedy, από τους όpχεις, τους έστριψε, έχωσε το δάχτυλο του στο λαιμό του μωρού και τελικά τον έπνιξε γιατί έκλαιγε ασταμάτητα, σύμφωνα με το Metro.

Οι διασώστες που απάντησαν σε μια κλήση την 1 Οκτωβρίου 2015 βρήκαν τον Oskar σε αδρανή κατάσταση. Τον μετέφεραν αμέσως στο Royal Lancaster Infirmary, όπου μετά από λίγο διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.
Κτηνωδία: Πατέρας σκότωσε το νεογέννητο Μωρό του με τον ΠΙΟ Άρρωστο Τρόπο γιατί δεν σταματούσε να Κλαίει.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης που έγινε μετά τον θάνατο του μωρού δείχνουν ότι είχε πολλά τραύματα και συνολικά 13 σημάδια σε πρόσωπο και λαιμό. Επίσης, βρήκαν μελανιές στους όpχεις του μωρού. Το δικαστήριο άκουσε ότι ο Kennedy και η μητέρα του Oskar, η 19χρονη Tia Jobey, μάλωναν για το γεγονός ότι ο Kennedy έκανε χρήση κάνναβης 2 μήνες πριν τον θάνατο του μωρού.

Η Jobey είπε στις αρχές ότι ο Kennedy είχε πολλή ένταση όταν δεν κάπνιζε και ότι γινόταν παρανοϊκός με τα πάντα. Το δικαστήριο ενημερώθηκε για τα μηνύματα που αντάλλασσε το ζευγάρι στο Facebook, σύμφωνα με το BBC. Σύμφωνα με ένα μήνυμα, η Jobey έγραψε:

“Προσπαθώ να βεβαιωθώ ότι ο Oskar είναι ευτυχισμένος και ασφαλής ενώ εσύ είσαι εθισμένος στο χόρτο και γίνεσαι επιθετικός και βίαιος, δεν είναι καθόλου ασφαλής.”
“Τον πετάς λες και είναι παιχνίδι, τον πνίγεις, βάζεις το δάχτυλο σου στον… λαιμό του. Και είναι πάντα στη μέση όταν μαλώνουμε.”
Κτηνωδία: Πατέρας σκότωσε το νεογέννητο Μωρό του με τον ΠΙΟ Άρρωστο Τρόπο γιατί δεν σταματούσε να Κλαίει.


Η Jobey παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τον Kennedy δεν ήταν καλή και ότι θα τον είχε αφήσει, αλλά έμενε μαζί της γιατί φοβόταν να είναι μόνη. Ο δικηγόρος της Jobey, Stuart Denney, είπε ότι η έφηβη μητέρα είχε ερωτευτεί τον Kennedy όταν ήταν 16 ετών. Ο Denney πρόσθεσε ότι η αγάπη της πελάτισσας του για τον Kennedy την είχε τυφλώσει σε σημείο που δεν έβλεπε την πραγματικότητα.

Ο Kennedy θα δικαστεί στις 15 Δεκεμβρίου. Η Jobey δήλωσε ένοχη ότι προκάλεσε ή επέτρεψε τον θάνατο παιδιού σε προηγούμενη ακροαματική διαδικασία. Καταδικάστηκε σε 30 μήνες κράτησης σε κατάστημα κράτησης νέων.
Κτηνωδία: Πατέρας σκότωσε το νεογέννητο Μωρό του με τον ΠΙΟ Άρρωστο Τρόπο γιατί δεν σταματούσε να Κλαίει.


Οι σκέψεις σας;
[via]

newsone.gr