Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Χωρίς άντρα και χωρίς δέντρο η Κατερίνα Καινούριου για φέτος! Τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη;Απλό,λιτό κι απέριττο είναι διακοσμημένο φέτος το σπίτι της Κατερίνας Καινούριου καθώς αυτά τα Χριστούγεννα τη βρίσκουν μόνη στη ζωή!
«Έχω βάλει έναν Άγιο Βασίλη, κάτι μπάλες. Όσο έμενα με την οικογένεια μου στολίζαμε, όσο ήμουν σε σχέση στολίζαμε, τώρα που είμαι μόνη μου τι να στολίσω; Βάζω δυο μπάλες και λέω εντάξει», εξήγησε η παρουσιάστρια, η οποία εξομολογήθηκε πως γράφει κάθε χρόνο στον Άγιο Βασίλη γράμμα.
«Κάθε χρόνο γράφω ένα γράμμα στον Άι Βασίλη και πάντα το κλείνω σε ένα φάκελο. Είναι κάτι που έχω μέσα μου και το θέλω και το κάνω. Φέτος θέλω να μου φέρει έναν αληθινό έρωτα και μια πραγματική αγάπη. Και το λέω γιατί νομίζω ότι αυτό είναι που μου λείπει αυτή τη στιγμή. Σε όλα τα άλλα είμαι πλήρης. Έχω την υγεία μου, έχω μια πάρα πολύ καλή δουλειά, φέτος είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό που κάνω, έχω καλούς συνεργάτες, οι δικοί άνθρωποι είναι καλά, οπότε έναν έρωτα και μια πραγματική αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί: 
ΠΗΓΗ
This entry was posted in :