Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Τον είχε πάρει τηλέφωνο πριν και του είπε οτι θα τον σκοτώσει!
Κατάθεση-φωτιά σε ό,τι αφορά την υπόθεση του νέου φονικού από τον 31χρονο Βαλεντίνο Στυλιανού στο Δικαστήριο.

Όπως αναφέρθηκε, ο νεκρός πλέον Αντρέας Στυλιανού,άλλως «Αμερικάνος», λίγη ώρα πριν το φονικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βαλεντίνο, απειλώντας τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του λέγοντας του ότι «εννά σε σκοτώσω τζιαι μετά εν να σου … την γυναίκα πασ’ τον τάφο».

Ο 31χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ισχυρίστηκε ότι, κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος άκουσε τον 39χρονο να οπλίζει το πυροβόλο όπλο του, γι’ αυτό και περιπολούσε την γειτονιά περιμένοντας να δει αν όντως θα έκανε πράξη τις απειλές του ο «Αμερικάνος».Όταν ο Βαλεντίνος αντιλήφθηκε τον Στυλιανού, του έγνεψε με τα φώτα του αυτοκινήτου του ώστε να σταματήσει την μοτοσυκλέτα, όμως ο 39χρονος συνέχισε την πορεία του κατευθυνόμενος προς το μέρος του οχήματος του 31χρονού, με αποτέλεσμα την μοιραία σύγκρουση και τον θάνατό του. Αυτή τουλάχιστον είναι η θέση του 31χρονου Βαλτεντίνου Στυλιανού.

Η απειλητική επίθεση του Στυλιανού προς την οικία του Βαλεντίνου, σχετίζεται με το ότι ο πρώτος θεωρούσε ύποπτο τον άλλο για ναρκωτικά.


tothemaonline.com