Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ: «Σεισμός» πλησιάζει τη Γερμανία – Θα χτυπήσει αλύπητα και την Ελλάδα
Ασφυκτικές είναι οι πιέσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο.

Αντίπαλοί της στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό όπως στην Τσεχία και την Ολλανδία, την κατηγορούν πως η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφάρμοσε το προηγούμενο διάστημα έγινε αφορμή για να ζήσει η Γερμανία το πρόσφατο αιματοκύλισμα στην χριστουγεννιάτικη αγορά.

Αν αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι μετανάστης και έφθασε στην Γερμανία από τα ανοιχτά σύνορα της Ευρώπης, ο πολιτικός «σεισμός» που θα επακολουθήσει είναι δεδομένος.

Τα… συντρίμμια, μάλιστα, θα φθάσουν και στην Ελλάδα, μιας και η Μέρκελόλο το προηγούμενο διάστημα ήταν η μοναδική σύμμαχός μας στο προσφυγικό ζήτημα.Η Γερμανίδα Καγκελάριος μετά την τρομοκρατική επίθεση, και τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, δεν αποκλείεται να… κάνει στροφή σε πιο συντηρητικές πολιτικές όσον αφορά το προσφυγικό και να υιοθετήσει τελικά εκείνες των κλειστών συνόρων, αφήνοντας έκθετη την Ελλάδα, και χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες εγκλωβισμένους στη χώρα μας.

Σημείωση: Τη φωτογραφία «ανέβασε» στο Twitter ο ακροδεξιός Ολλανδός πολιτικός, Γκέερτ Βίλντερς, κατηγορώντας την με αυτόν τον τρόπο για την επίθεση με το φορτηγό στο Βερολίνο και τα ανοιχτά σύνορα.