Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της με θέα την Ακρόπολη!

Μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.
Ο γιος τους, Μάξιμος γεμίζει καθημερινά με χαρά τη ζωή της ηθοποιού και του επιχειρηματία. Πολλές φορές μάλιστα η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αναφερθεί στον μεγάλο έρωτα που βιώνει μαζί με τον γιο της, ο οποίος κάθε φορά που την αποχωρίζεται της κρατάει μούτρα.
Η οικογένεια μένει σε ένα κομψό, φωτεινό και άνετο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχει διακοσμήσει η Κατερίνα Παπουτσάκη σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο.
Το μεγάλα μπαλκόνια του διαμερίσματος βλέπουν στην Ακρόπολη, γεγονός που αποτελεί έναν ακόμη λόγο που το ζευγάρι αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το κέντρο της πόλης. Το ζευγάρι αγαπάει πολύ τη συγκεκριμένη τοποθεσία και συχνά απολαμβάνει εξορμήσεις και βόλτες στην ευρύτερη περιοχή.
Συχνά η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από το σπίτιτης, μέσα από social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές σε ένα album. Δείτε λοιπόν, τους χώρους του σπιτιού της γνωστής οικογένειας.This entry was posted in :