Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Σάλος με ιερέα νταβατζή: Τι έβαζε τις ενορίτισσες να κάνουν στο σπίτι του
Τι έβαζε τις ενορίτισσες να κάνουν στο σπίτι του ο ιερέας νταβατζής που προκάλεσε σάλο στην Ιταλία;

Σε σπίτι της ακολασίας είχε μετατρέψει καθολικός παπάς την κατοικία του, στον περίβολο του ναού όπου ιερουργούσε, που του είχε προσφέρει η εκκλησία μικρού χωριού κοντά στην Πάντοβα για να διαμείνει.Ο 48χρονος πατήρ Αντρέα Κοντίν διοργάνωνε όργια με ακραίο σαδομαζοχιστικό σeξ με ενορίτισσες και, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν αρκούνταν να ικανοποιήσει τα βίτσια του, αλλά έβγαζε χρήματα, προσφέροντας τις ερωμένες του σε άλλους άντρες.

Αλυσίδες, χειροπέδες, μαστίγια, sεx toys, δερμάτινα κολάρα, μπότες, γόβες στιλέτο και DVD με ερασιτεχνικό π@ρνό, τα οποία είχαν για τίτλο ονόματα από πάπες, είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα που κατάσχεσαν οι καραμπινιέροι ύστερα από έφοδο στο σπίτι του ιερέα στο Σαν Λάτζαρο.

Όταν, δε, παρακολούθησαν τα βίντεο, έμειναν άναυδοι από τη βιαιότητα του σeξ, καθώς διάφορες γυναίκες μαστιγώνονταν, δέχονταν μπουνιές, σφαλιάρες και φτυσίματα, ενώ ήταν ακινητοποιημένες με αλυσίδες και χειροπέδες.

Τα όργια με διάφορους παρτενέρ λάμβαναν χώρα στο «δωμάτιο του σeξ» του ιερέα, στο ισόγειο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, όλα άρχισαν από την καταγγελία 49χρονης Ιταλίδας στις 6 Δεκεμβρίου, η οποία αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε ερωτική σχέση με τον Κοντίν από το 2012.


Κατήγγειλε ότι έκαναν ακραίο σeξ, μέχρι που της ζήτησε να κάνουν όργια με άλλους άντρες.


Την καταγγελία της ενισχύει κατάθεση 51χρονης, η οποία ανέφερε ότι είχε πολύ βίαιες ερωτικές συνευρέσεις με τον Κοντίν, τις οποίες διέκοψε όταν της ζήτησε να κάνει σeξ και με άλλους άντρες.

Τώρα ο ιερέας καταζητείται, καθώς θεωρείται ύποπτος για εκμετάλλευση της π@ρνείας και εξάσκηση σωματικής βίας, οι αστυνομικοί όμως φοβούνται ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό.