Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής! Έφυγε από την ζωή η μικρή του Χριστίνα! – Το δημόσιο μήνυμα και η φωτογραφία!
Και μετά καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για «μικρα» πράγματα που επιτρέπουμε να μας φέρνουν συχνά πυκνά σε αδιέξοδα.
Τι να πώ εγώ τώρα για το κοριτσάκι αυτό; Τι να πώ στους γονείς του που σε ηλικία 11 ετών το έθαψαν; Πόσο δύσκολο είναι για έναν γονιό να δεχτεί την οριστική απώλεια του παιδιου του; Ένα σας λέω. Δεν το δέχεται ποτέ. Μέχρι να φύγει κι αυτός απο την ζωή.


Αποφάσισα σήμερα ν΄ασχοληθώ με την υπόθεση της Χριστίνας καθώς αφορμή μου έδωσε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο του Claydee. Ο νεαρός καλλιτέχνης με ανατρίχιασε με όσα έγραψε για το μικρό αυτό αγγελούδι που πάλευε απο μικρή ηλικία να ζήσει με αδύναμη καρδούλα. Και τελικά δεν τα κατάφερε. Τι έγραψε ο τραγουδιστής και παραγωγός; : «Το κορίτσι που βλέπετε στην φωτογραφία ειναι η Χριστίνα. Πρόκειται για ένα κορίτσι που λατρευε την μουσική μου και η μητέρα της μου ελεγε πως κάθε φορά που με άκουγε και με εβλεπε της ελεγε πως ημουν ο αγαπημένος της τραγουδιστής.

Η Χριστίνα από δυο ετων ειχε πρόβλημα με την καρδιά της και τα τελευταία οχτώ χρόνια δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις δραστηριότητες των παιδιων της ηλικίας της . Δεν μπορούσε να μπαίνει στην θάλασσα δεν μπορούσε να παίζει με τα άλλα παιδιά, γιατί η καρδιά της ήταν αδύναμη και δεν άντεχε κάθε μορφής πιεση.

Κάθε φορά που την εβλεπα-όταν την εφερνε η μητέρα της για να βγάλουμε φωτογραφία- ξεχνουσα το πρόβλημα της. Και ξέρετε γιατι; Διοτι το χαμόγελο της ηταν τόσο μεγάλο και το βλέμμα της τόσο δυνατό που δεν μπορούσα να αποδεχτώ το πρόβλημα.

Σημερα λοιπόν με ενημέρωσαν πως η Χριστίνα «έφυγε». Δεν θα μπορέσει ξανα να έρθει να με δει από κοντά. Η καρδούλα της δεν άντεξε και η τελευταία της επιθυμία ήταν να με δει για μια τελευταια φορά. Και το έκανα. Στο τελευταίο «σπιτι της».

Ο θεός αποφάσισε να την πάρει κοντά του και πλέον θα είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει χωρίς περιορισμούς και κανόνες. Ένας Άγγελος πέταξε ψηλα… καλο ταξιδι Χριστίνα… »